Egyszerű esküvői ruhák, polgári szertartáshoz – Otthonról is megrendelheted!

Egyszerű esküvői ruhák, polgári szertartáshoz – Otthonról is megrendelheted!

Címlap / Stílus / Divat / Egyszerű esküvői ruhák, polgári szertartáshoz – Otthonról is megrendelheted! / 3. oldal

Nem mindenki vágyik igazi hercegnőruhára a nagy napon, de ez nem jelenti azt, hogy az ilyen menyasszonyok kicsit is engednének az igényeikből – csupán másra vágynak, mint a nagy átlag.

Vidéki hangulatban

A bájos, vidéki stílushoz csodálatosan passzolnak az egyszerű, légies, könnyed anyagú ruhák – jó adag csipkével megbolondítva. Ha szimpatikus ez az irányvonal, a mennyasszonyi ruhákat tekintve is hihetetlenül széles skála nyílik meg előtted. Mivel nincsenek kötött határok, az esküvői ruhád lehet akár a kedvenc nyári darabod is – és még csak fehérnek sem kell lennie. Népszerűek a különböző pasztelles színek, amik akár a ruhán, akár a kiegészítőkön is megjelenhetnek.

Csábító rövid fazonok

Habár manapság az esküvői ruhák terén is jóval megengedőbb a közízlés, a rövid fazonok többségét még mindig inkább a vagány, merész menyasszonyok választják. És milyen jól is áll nekik! Ezek a fazonok egyszerre szexik és nőiesek, feltűnőek és divatosak. Néhány izgalmas kiegészítővel, pl. kalappal, vagy valamilyen különleges fejdísszel igazán egyedi látványt nyújtanak. Ráadásul kifejezetten könnyű belőlük otthonról is válogatni, hiszen a koktélruhákat tekintve jóval nagyobb a választék.

Derékhangsúlyos csodák

Ha most azonnal kellene esküvői ruhát választanom, akkor valószínűleg egy kétrészes darab mellett tenném le a voksomat. Szerencsém volt az idei trendekkel, mert a derekam kellően vékony a mostanában divatos fazonokhoz, és ezt szívesen átültetném az esküvőmbe is. Egy földig érő, lágy esésű és könnyed tüllszoknyát tudnék elképzelni, egy érdekes fazonú, derékrészig érő crop toppal – vagy egy olyan egyrészes ruhával, ami ezt a hatást kelti. Egyszerű, kényelmes, a maga nemében mégis nagyon különleges viselet, amivel tökéletesen azonosulni tudok – és lényegében ez utóbbi, ami a legfontosabb a nagy napon.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»