Nincs álomesküvő mesebeli cipő nélkül – interjú az Esküvő Tündér Cipőszalon tulajdonosával

Nincs álomesküvő mesebeli cipő nélkül – interjú az Esküvő Tündér Cipőszalon tulajdonosával

Címlap / Szerelem / Esküvő / Nincs álomesküvő mesebeli cipő nélkül – interjú az Esküvő Tündér Cipőszalon tulajdonosával

Ehhez csodálatos segítség Kövesdi Krisztina üzlete, az Esküvő Tündér Cipőszalon, ahol kifejezetten menyasszonyoknak szánt meseszép cipőkkel várják az arákat.

Mikor és milyen indíttatásból jött létre az Esküvő Tündér Cipőszalon?

Ez egy érdekes történet, mert én ezelőtt 10 évig egy menyasszonyi ruhaszalont vezettem, és kedves, régi ismerőseim kezdték el először a cipők forgalmazását 2014-ben a szalonomban. Egy idő után saját üzletet nyitottak, viszont mindig kapcsolatban maradtunk, mert nagyon megszerettem a cipőket. Aztán pár év elteltével, 2019 végén, majdnem pont ugyanabban az időpontban én a szalon bezárása mellett döntöttem, ők pedig szerették volna továbbadni az üzletet, úgyhogy nagy szeretettel átvettem tőlük és folytattam a munkát.

Minden szempontból örültem a változásnak, mert amíg menyasszonyi ruhaszalonból sok van, minőségi és divatos, kifejezetten esküvőre készült cipőket forgalmazó üzletből viszont nagyon kevés. Ráadásul a menyasszonyi ruhák terén megszerzett tapasztalataimmal nagyon jól tudom segíteni a cipőt keresőket, hiszen ez a két dolog szervesen összefügg egymással.

Miért olyan fontos, hogy egy menyasszonynak ne csak a ruhája, de a cipője is egyszerre szép és komfortos legyen?

Mindig azt szoktam mondani, hogy egy menyasszony azt jobban elviseli, ha a ruhája kicsit szokatlan – hiszen alapvetően nem hordunk ilyen ruhát a hétköznapokban-, de a cipőnek olyan kényelmesnek kell lennie, hogy szinte érzékelhetetlen legyen a lábon. Hiszen ha a lábunk fáj a nagy napon, az az egész esküvőre rányomja a bélyegét.

Emellett természetesen szépnek is kell lennie a cipőnek. Nem csak azért, mert egyre több olyan szabásvonalú ruha van, amiből kilátszik a cipő, hanem azért is, mert az esküvői cipő mára már nem csak egy szükséges kelléke, hanem az éke is az esküvőnek. Éppen ezeknek a kombinációja miatt fontos, hogy olyan gyártótól válasszunk cipőt, amely kifejezetten esküvőre tervez cipőket.

Esküvő Tündér

Milyen színek és fazonok közül válogathatnak nálatok a menyasszonyok?

Szerencsére szinte minden igényt ki tudunk elégíteni, mert lapostalpú cipőtől kezdve az alacsony, klasszikus és platformos magassarkú cipőig mindenféle sarokmagasság megtalálható a kínálatunkban, vékony saroktól kezdve a napjainkban újra divatos tömbsarokig. Színek tekintetében is egyre változatosabb a kínálat, hiszen már nem csak a klasszikus fehér, vagy törtfehér cipőket keresik a menyasszonyok. Ahogy a ruhák is egyre színesednek, a cipők is követik a trendeket. Ráadásul a színes cipőt a későbbi viselés tekintetében is jobban ki lehet használni. Fazon szempontjából 99%-ban szandált választanak a menyasszonyok, mert abban akkor sem fáj a láb, amikor 5-6 órás viselés után bedagad. De természetesen zárt cipőink is vannak.

Esküvő Tündér

Tapasztalaitok szerint a lapos vagy a magassarkú esküvői cipőket keresik többen manapság?

A bestseller cipőnk 8 centi magas, tömbsarkú, így ezt a klasszikus sarokmagasságot mondanám a legkeresettebbnek. Ez már eléggé megemel, viszont a lapos cipőhöz szokott láb is több órát kibír benne.

Mondhatjuk, hogy a nálatok kapható cipők a nagy nap után is beilleszthetőek a ruhatárunkba?

Igen, a menyasszonyaink visszajelzése alapján mondhatjuk. Sokan ismerőseik esküvőjére, vendégként veszik fel újra őket, vagy egy prominensebb eseményre. A lényeg, hogy ha egy ugyanolyan színű táskával párosítjuk, akkor gyakorlatilag bármilyen színű ruhával, de akár farmerral is viselhetők. 

Mely esküvői lábbelik a személyes kedvenceid?

Erre nem egyszerű válaszolni, mert a gyártónk minden évben több új kollekciót dob piacra, és mindegyikben van egy vagy több „szerelem-cipő”. Most épp egy csillogós, áttetsző, úgynevezett mesh anyagból készült „Csipkerózsika-cipőt” mutattak be, amibe rögtön beleszerettem.

Hol találkozhatunk veletek?

Üzletünk helyileg Budapesten a VI. kerület, Szív utca 48/A szám alatt található, de az oldalunkról online is lehet rendelni. Emellett szinte az összes közösségi média felületen megtalálhatóak vagyunk.

Mely eddig kapott visszajelzésekre emlékszel vissza a legszívesebben?

Szerencsére nagyon nehéz lenne egyet is kiemelni, mert a menyasszonyaink rengetegszer küldenek csodaszép fotókat az esküvőjükről, mellettük kedves szavakkal, hogy mennyire szerették a cipőjüket, és a vendégek is mennyire dicsérték azt. A legörömtelibb mindig az, amikor valaki egy ismerőse ajánlására jut el hozzánk, és lesz végül az ő cipője is az Esküvő Tündér Cipőszalonból.

Esküvő Tündér

Milyen jövőbeli terveitek vannak?

Tervezzük egy tradicionális, kézzel készült, magas minőségű, olasz cipőmárka behozatalát hazánkba, valamint szeretnénk bővíteni az alkalmi cipőink vonalát, hiszen egyre több megkeresést kapunk örömanyáktól, koszorúslányoktól, és esküvői tanúktól is.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást