Szerelem / Párkapcsolat

5 értékes lelkitárs, akikkel életünk során találkozunk

5 értékes lelkitárs, akikkel életünk során találkozunk

Sokan azt gondolják, hogy a lelkitárs nem más, mint a tökéletes partner, akivel együtt élik le az életüket. Az igazság viszont az, hogy életünk során több különleges személlyel is találkozunk, és nem mindegyikkel szerelmi kapcsolatot alakítunk ki. Ami közös bennük, hogy mindannyian erősen befolyásolták az életünket, csak ezt különböző módokon tették. Nézzük csak, hányféle lelkitárssal futunk össze életünk során.

A baráti lelkitárs

Ez a személy általában a legjobb barát szerepét tölti be az életedben. Ő az, akivel már az első találkozásnál biztos voltál abban, hogy nagyon közeli viszony alakul ki köztetek, és a kezdetektől fogva úgy érzed, hogy régóta barátok vagytok.

Órákon át tudtok beszélgetni, a kínos csendet hírből sem ismeritek, és mindig kiálltok egymás mellett. Érdekes belegondolni, de néha jobban megértitek egymást, mint saját magatokat.

Ha találkoztál már ezzel a személlyel, fontos, hogy sose engedd el, mert ilyen barátságot csak a legszerencsésebbek élhetnek át.

A hirtelen jött lelkitárs

Ez a személy azért érkezik az életedbe, hogy felkavarja a körülötted lévő állóvizet.

Egy olyan életszakaszban jelenik meg, amikor szükséged van a nézeteid megváltoztatására, és észrevétlenül arra késztet, hogy tényleg elgondolkodj a jövőd felől.

Rögtön felismered ezt a lelkitársat, mert úgy érkezik az életedbe, akár egy hurrikán.

Annyira váratlan, annyira erős, hogy teljesen magával ragad a szenvedélyével; de ahogy a vihar is gyorsan elmúlik, úgy ő is hamar kiszáll az életedből.

De ez nem feltétlenül baj, hiszen az ő feladata az volt, hogy segítsen neked a változásban.

Az átmeneti lelkitárs

Néha szükségünk van egy partnerre ahhoz, hogy értékesebb tapasztalatokat gyűjtsünk, ez a lelkitárs pedig épp ezért jelenik meg az életedben.

Ő lehet akár egy első szerelem, egy titkos affér, vagy csak egy kapcsolat, amely több a barátságnál, de sosem válik szerelemmé.

A lényeg, hogy bárhogy is lép az életedbe, már az elején sejted, hogy nem tart örökké a viszonyotok.

Mégis, mivel annyira sokat tanultatok egymástól, a köztetek lévő köteléket később is érzékelni fogod. Az ilyen lelkitársak sokszor barátok maradnak a szakítást követően is.

Az ismeretlen lelkitárs

Ő általában az a személy, akivel véletlenül megismerkedtél egy buszos utazáson, egy buliban, vagy teljesen váratlanul az utcán sétálva. Rögtön olyan érzésed támad, mintha már ismernéd őt valahonnan, de sehogy sem tudod felidézni, merre találkozhattatok.

Valószínűleg azért, mert egy korábbi életetekben már egymásba botlottatok valahol. Noha a beszélgetésetek nagyon rövid, hiszen csak néhány percig, maximum órákig keresztezik egymást az útjaitok, tudnod kell, hogy nem véletlenül futottatok össze.

Valami olyat hallotok a másiktól, amire épp szükségetek volt, és ez bizonyítja, hogy jó úton jártok az életetekben.

A szerelmi lelkitárs

Amikor az emberek a lelkitársukról beszélnek, többnyire erre a személyre gondolnak. Ő az, akit mindenki folyamatosan keres, ám a megtalálásához hatalmas szerencsére van szükség.

Ha mégis sikerül egymásra bukkannotok, az szinte biztosan azt jelenti, hogy örökké együtt maradtok, és senki sem választhat szét titeket.

Ez a lelkitárs az összes korábbi kombinációja: olyan, mintha régóta ismernétek egymást, erős barátság, és még erősebb szenvedély alakul ki köztetek, és olyan szerelmet érzel, amilyet korábban még sosem.

Ha mindezt megtalálod valakiben, biztosan tudhatod, hogy ő az igazi lelkitársad!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást