„A dolgok úgy alakulnak, ahogy az nekem a legjobb” – Ezek a legfontosabb mantrák

„A dolgok úgy alakulnak, ahogy az nekem a legjobb” – Ezek a legfontosabb mantrák

Címlap / Életmód / Lélek / „A dolgok úgy alakulnak, ahogy az nekem a legjobb” – Ezek a legfontosabb mantrák

Ismered a mantrákat? Ezek olyan szent eszközök és pozitív tartalmú gondolatok, melyeket folyamatosan mondogatva bebiztosíthatod magad, hogy a negatív hullámok és energiák elkerüljenek, helyüket pedig átvegyék a gyógyító és jótékony energiák, melyek felszabadítják a testet és a lelket egyaránt.

A mantrák nagyon hasznos alapgondolatok, melyek fontos helyet kapnak a pozitív életszemléletben. Az univerzumban mindennek megvan a helye és a maga jelentése, és még ha nem is hiszel szentül egyes nézetekben vagy vallási metódusokban, azzal nem teszel semmi rosszat, ha olykor pozitív gondolatokat ismételgetsz magadban. Köztudott ugyanis, hogy amire sűrűn gondolunk, azt bevonzzuk az életünkbe, és amit sokat ismételgetünk, hatással lehet mindennapjainkra, alapvető hozzáállásunkra és az életről alkotott képünkre.

A mantrákról bővebben már biztosan sokat hallhattál, ha jógaleckéket veszel vagy jobban belemélyedtél már a meditáció világába. Ezeknek a hasznos mondatoknak a kinyilatkoztatása ugyanis ezeken a területeken a legismertebb, gyakorlatba való beültetésük pedig a magasabb tudatállapotok világába kalauzolja az embert. Hasznosak lehetnek a nyugalom közvetítésében és tudatosításában, a stressz feloldásában, az elme megnyugtatásában és az érzelmek helyes kezelésében. A mantrák – elősegítve a relaxációt, csökkentik a bennünk lakozó rejtett feszültséget, és segítenek, hogy elérjük mentális békénket. Próbáld ki őket, hiszen ezzel csak segíthetsz saját testi-lelki egészséged harmonikus állapotának fenntartásában.

 Íme néhány pozitív mantra, mely szuper kiindulási alapként szolgálhat, ha a béke, a jóság, a pozitivitás és a harmónia bevonzása a célod. Természetesen kialakíthatsz saját mantrákat is, hiszen csakis te tudhatod, mire van szüksége a testednek és a lelkednek.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/6
Következő»

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!