Ezért vonzzák az erős nők és nárcisztikusok egymást

Ezért vonzzák az erős nők és nárcisztikusok egymást

Címlap / Életmód / Lélek / Ezért vonzzák az erős nők és nárcisztikusok egymást

Bár ez ellentmondásosságnak tűnhet, fontos felismerni, hogy az ego és a magabiztosság nárcisztikus vonásai valóban a belső bizonytalanságot hivatottak leplezni. Ami túlzott önbizalom tűnik, valójában egy védőfal, amelynek célja, hogy megakadályozza a nárcisztikus személyt abban, hogy elismerje saját bizonytalanságát és önbizalmának hiányát.

Ugyanakkor a nárcisztikus emberek az önbizalom és a magabiztosság érzetét használja egy olyan személyiség ábrázolására, amely vonzó egy magabiztos, sikeres nő számára. Egy nő számára, aki olyan férfit keres, akinek nincs szüksége folyamatos támogatására. Akinek megvan az ereje és képessége a legkülönfélébb helyzetek kezelésére.

A magabiztos nőket lenyűgözheti az a figyelem, amit egy ilyen partnertől kezdetben kapnak. Mivel mestereivé váltak annak, hogy lenyűgöző képet fessenek magukról, a nárcisztikus férfiak a randizás kezdeti szakaszában bármilyen terület elkötelezett híveinek mutathatják magukat. Bármivel kapcsolatban érdeklődést tudnak tanúsítani.

Nárcisztikus férfiak jellemzői
themacx/istockphoto.com

A tökéletes partner

Olyan partnerré válnak, amilyet a nő mindig is keresett. Szerepüket elképesztő hitelességgel játsszák, amíg a kapcsolat meg nem szilárdul, és csak ekkor kezdik el megmutatni a valódi személyiségüket.

A nárcisztikus emberek gyakran biztonságban érzik magukat erős partnerükkel, mivel mindig szükségük van valakire, aki a szülő szerepében van.

Aki átveszi a felelősséget, hatékonyan irányítja az életet, és megteremti saját sikereit, ezzel elképesztően vonzóvá válva egy nárcisztikus szemében. Ehhez még hozzáadódik, hogy a nárcisztikus férfi az erős és független nő „megszerzését” hódításnak, győzelemnek tekintheti. Azt a benyomást kelti benne, hogy egyenlő, méltó egy ilyen erős személyiség figyelmére.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást