Szerelem / Szex

10 érdekesség a női önkielégítésről

10 érdekesség a női önkielégítésről

Pedig rendkívül fontos és kijelenthetjük, hogy szinte olyan szükséges életünkhöz, mint a fogmosás. Íme tíz meglepő tény a női önkielégítésről. 

1. Kifejezetten egészséges

Az önkielégítés nemcsak jó érzés, a testünknek is jót tesz. Ez főleg a felszabaduló endorfinnak köszönhető, ami enyhíti a szorongást, a remegést és még a menstruációs görcsöket is megszűntetheti. 

2. Természetes fájdalomcsillapító 

Ahogy az előbb említett görcsöket, így gyakorlatilag minden más fájdalmat is enyhít egy kiadós orgazmus. Ha például fáj a fejed, aszpirin helyett az is hatásos, ha a csúcsra segíted magad. 

3. Nyálat nem ajánlatos „használni” hozzá

Egy kutatás bebizonyította, hogy azok a nők, akik ujjaikat nyállal síkosították, nagyobb arányban kaptak el fertőzéseket. Ez azért van, mert a nyál megzavarja a hüvelyi baktériumflórát, tehát szerencsésebb sikosítót használni.  

Oldalak: 1 2 3 4

1 hozzászólás

 • Avatar
  Baranyai György
  2020.12.12., 12:12

  Nos, a nők mindig szégyelltek erről beszélni, de, mi férfiak, tudtuk, hogy néha- néha megteszik. Ahogy mi is, legyen akármilyen jó egy házasság. Ez sokáig “tabutéma” volt, remélem, e cikk után már a nők is közlékenyebbek lesznek. Figyelemfelkeltő, jó és szép cikk. A falakat le kell bontani!
  Tisztelettel.

  Válasz

Írj egy hozzászólást