A női önkielégítés természetes fájdalomcsillapító

A női önkielégítés természetes fájdalomcsillapító

Címlap / Szerelem / Szex / A női önkielégítés természetes fájdalomcsillapító

A női önkielégítés mindig tabu témának számított, pedig egy teljesen természetes jelenség. A női maszturbáció és orgazmus misztériuma az idők kezdete óta foglalkoztatja a férfiakat, de vannak dolgok, amiket még mi, nők sem tudunk.

Pedig rendkívül fontos és kijelenthetjük, hogy szinte olyan szükséges életünkhöz, mint a fogmosás. Íme tíz meglepő tény a női önkielégítésről. 

1. Kifejezetten egészséges

Az önkielégítés nemcsak jó érzés, a testünknek is jót tesz. Ez főleg a felszabaduló endorfinnak köszönhető, ami enyhíti a szorongást, a remegést és még a menstruációs görcsöket is megszűntetheti. 

2. Természetes fájdalomcsillapító 

Ahogy az előbb említett görcsöket, így gyakorlatilag minden más fájdalmat is enyhít egy kiadós orgazmus. Ha például fáj a fejed, aszpirin helyett az is hatásos, ha a csúcsra segíted magad. 

3. Nyálat nem ajánlatos „használni” hozzá

Egy kutatás bebizonyította, hogy azok a nők, akik ujjaikat nyállal síkosították, nagyobb arányban kaptak el fertőzéseket. Ez azért van, mert a nyál megzavarja a hüvelyi baktériumflórát, tehát szerencsésebb sikosítót használni.  

4. A nőstény majmok is csinálják

A tudósok sok állatfajnál figyeltek meg önkielégítést és a mókusok, szarvasok és rozmárok is magukhoz nyúlnak olykor, de az emberszabású majmok nőstényei még eszközt is használnak ennek érdekében: Előfordul ugyanis, hogy bottal elégítetik ki magukat. 

maestro15/depositphotos.com

5. Nem leszel tőle pattanásos

A férfiakat a szüleik azzal ijesztgetik, hogy megvakulnak a maszturbálástól, a lányokat pedig azzal, hogy pattanásos lesz tőle a bőrük. Természetesen egyik sem igaz, habár abban van valami, hogy orgazmus alatt kissé megemelkedik a tesztoszteron-szintünk. Ez azonban csekély mennyiségű felszabadult hormon, így nem kell attól félni, hogy kipattogzunk emiatt. 

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»