Elkezdődött az eperszezon, aminek vitaminraktárainknál jobban, csak ízlelőbimbóink örülnek. Az eper tipikusan olyan gyümölcs, amit sokféleképpen, számos formában lehet tálalni, akár főételek mellé is. Ha pedig éppen vendégváró menün agyalsz, ezeket mindenképpen vedd számításba, hiszen végtelenül egyszerű az elkészítésük.
3/5 Epres avo-toast
Kevés sikeresebb étel van jelenleg a modellek körében, mint az avokádó toast. Talán azért, mert minden értékes tápanyag megtalálható benne és képes hosszú órákra eltelíteni, biztosítva a stabil vércukorszintet. Nyáron nem is kívánunk túlságosan nehéz ételeket a nagy meleg miatt, így akár ebédre is tökéletes választás egy epres avo-toast.
Ha nem szereted lepirítva, akkor természetesen puha kenyérrel is nagyon finom lesz a végeredmény. Az avokádót nyomd szét rajta villa segítségével, ezáltal jobban kijönnek majd az ízek. Karikázz epret a tetejére, majd jöhet egy kis kecskesajt, hiszen, mint tudjuk, az eper egyik nagyon jó barátja. Bon appetit!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!