Életmód / Ezotéria

A legveszélyesebb párkapcsolati buktatók a csillagjegyetek alapján

A legveszélyesebb párkapcsolati buktatók a csillagjegyetek alapján

Kos

A Kos jegyben születettek általában nagyon magabiztosak és céltudatosak, amiben nehéz megakadályozni őket. Ha úgy érzik, hogy a társuk nem tud partner lenni ezen célok elérésében vagy esetleg még úgy is gondolják, hogy valami miatt hátráltatják őket, az egy igazi választóvonal lehet, akár a legjobb kapcsolatban is.

Tipp: Ha Kos vagy, akkor légy nyílt a pároddal és oszd meg vele a céljaidat, hogy együtt tudjatok hajtani érte. Ha a párod Kos, akkor próbáld meg vele folyamatosan éreztetni, hogy számodra is fontosak a céljai és te mindenben támogatod őt.

Bika

A Bika csillagjegyűek nagyon stabil és egyben óvatos személyiségek, azaz szeretnek tervezgetni és nem szeretik a túlságosan spontán, hirtelen dolgokat.

Tipp: Ha Bika vagy, akkor próbáld feszegetni a határaidat és néha kilépni a komfortzónádból, ami persze elsőre ijesztőnek tűnhet, de ilyenkor mindig jusson eszedbe, hogy nem vagy egyedül. Ha Bika a párod, akkor próbálj meg türelmes lenni és igyekezz felvenni a párod ritmusát, ne lepd meg hirtelen, elsőre ijesztőnek tűnő kalandokkal és ne szervezz túlságosan sok spontán programot, haladjatok inkább lépésről-lépésre!

Ikrek

Az Ikrek legfőbb jellemzője a kettősség. Fontos számára a közösségi élet, ezzel együtt az érzelmek és az ösztönök is jelentős szerepet játszanak a személyiségében. Nem könnyű jegy, hiszen a kettősség miatt néha egy kicsit kiszámíthatatlannak tűnhet.

Tipp: Ha Ikrek vagy, akkor a kulcs a kommunikáció, hiszen nem várhatod el a párodtól, hogy minden kettősséget megértsen úgy, hogy nem látja, hogy mi miért történik benned. Ha a párod Ikrek, akkor igyekezz részt venni az izgalmas és sokrétű közösségi programokban a pároddal, hidd el értékelni fogja!

Rák

A Rákok csillagjegyben születettek igazán szenvedélyesen élnek, csodálatos szeretők, hűségesek és nagyra értékelik a párkapcsolatot. Ha a partnerük nem jön ki jól a baráti társasággal vagy a családjával, az nagy gondokat okozhat a kapcsolatban.

Tipp: Ha Rák vagy, akkor próbáld meg már az elejétől bevonni a partneredet azokba a körökbe, amik fontosak számodra, hogy ő is otthonosan mozogjon benne. Ha Rák a partnered, akkor igyekezz felvenni a ritmust a szenvedélyével és próbáld meg minél jobban kimutatni, ha valaminek örülsz, ha valami bánt vagy ha valamit értékelsz. Imádni fogja.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást