Két esküvőre is hivatalosak vagyunk, néhány borzasztó év után végre mindenki nyugodtan szervezheti a nagy napot – úgy fest, végre felszabadultan ünnepelhetünk majd. Sokáig dolgoztam hétvégente esküvőkön, nagyon szerettem és kiváló kereset-kiegészítés volt. Úgyhogy sok tapasztalatot gyűjtöttem a háttérben figyelve. Ám mégsem a korábbiak miatt jutott eszembe a mai téma.
2/5 Ha van rá mód, gondolj az étel-érzékenyekre!
Vagy azokra, akik speciális étrend szerint étkeznek. Hidd el, rengetegen vannak! Nagyon sokszor előfordult, hogy a vacsora után megkerestek minket a vendégek, nem lenne-e valami gluténmentes, tejmentes, vagy húsmentes opció, mert hát nem sikerült jól lakniuk – rosszabb esetben szinte nem is tudtak semmit enni. Persze, mondhatod, hogy aki extrém módon érzékeny, az úgysem fog egy vegyes konyhán étkezni és igazad is van. Akiknek nagyon speciális étkezési igényeik vannak, azok bizonyosan vinni fognak maguknak vacsorát. De biztos örülnének neki, ha legalább egy-két dologgal kiegészíthetnék azt, ami a tányérjukra kerül, akár csak savanyúsággal, vagy egy bónusz körettel.
Azt vettem észre, hogy a vendégek akkor voltak a legboldogabbak, amikor svédasztalról válogathattak. Ez persze csak saját megállapítás, de magamról is tudom, hogy nagyon szeretem ezt az opciót. Főleg az olyan helyeken, ahol az ételek neve mellett az allergéneket is feltüntetik.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!