Emlékek a bőrödön – A legszebb utazás inspirálta tetoválások

Emlékek a bőrödön – A legszebb utazás inspirálta tetoválások

Címlap / Stílus / Test / Emlékek a bőrödön – A legszebb utazás inspirálta tetoválások

Az előrejelzések szerint az idei évben igen népszerű hely jut majd a keresési listákon a tetoválásoknak – azon belül is az utazás inspirálta változatoknak. Te is imádsz utazni, és új helyeket, kultúrákat megismerni? Akkor az alábbi tetoválásokat biztosan imádni fogod!

Miért pont az utazás?

Félretéve azt, hogy manapság már gyakorlatilag az egész világot behálózzák az olcsón elérhető repülőjegyek, last minute akciók, egyszerűen igénnyé vált, hogy minél több kultúrát és új embert megismerhessünk. Sokan erre teszik fel az egész életüket: hivatalos utazókká, blogerekké válnak, így akár pénzt is kereshetnek a hobbijukkal.

A tetoválások világában folyton jönnek-mennek akülönböző divathullámok, gondolj csak az egykor mindent elsöprő kínai mintákra, vagy éppen a derékvonalon feltűnő nonfiguratív változatokra. Az utazás inspirálta tetoválásokban az a jó, hogy igazán személyesek, és rájuk nézve mindig eltöltenek a kellemes emlékek. Márpedig éppen ezek a szempontok kellenek ahhoz, hogy sose bánd meg, hogy magadra varrattad!

Összegyűjtöttünk néhány ihletadó tetoválást, kizárólag utazásfüggőknek!

A legszebb utazás inspirálta tetoválások
Galéria / A legszebb utazás inspirálta tetoválások

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást