Szerelem / Párkapcsolat

5 embertípus, akikre egyszerűen nincs szükséged az életedben, de te észre sem veszed

Aki folyton magával foglalkozik

Vannak olyan emberek, akik mindig a saját problémájukat érzik a legfontosabbnak, és egyszerűen nem tudnak mással foglalkozni, csakis magukkal. Ha neked párkapcsolati gondjaid vannak, és szeretnéd elmesélni, szinte biztos, hogy az első percek után eltereli a témát arra, hogy nála mi a helyzet.

Ők azok, akiket igazából nem érdekel, mi történik veled, csakis az számít nekik, hogy saját magukról beszélhessenek. Egy ilyen egyoldalú kapcsolatra pedig nincs szükséged, hiszen amint nagyobb gonddal küzdesz, a támogatására biztosan nem számíthatsz.

Aki jobbnak érzi magát

Mindegy, hogy milyen sztorit mesélsz, tuti, hogy neki van egy sokkal jobb története ebben a témában. Ha téged előléptettek, biztosan elmondja, hogy neki már korábban adtak fizetésemelést, sőt, talán még azt is érezteti veled, hogy ez egyáltalán nem nagy dolog. Ha vettél egy csinos ruhát, biztos lehetsz abban, hogy neki van egy hasonló, csak jobb anyagból készült.

Ők azok az emberek, akik mindenkinél jobbnak és okosabbnak tartják magukat, és ezt állandóan éreztetik is másokkal. Attól érzik jól magukat, hogy másokat lekicsinyíthetnek, így felesleges lenne rájuk pazarolnod az idődet.

Olvastad már?  A legdurvább női illemtan-bakik, amiket el kell kerülnöd

Aki folyton drámázik

Azt gondolnánk, a nyugalomnál nincs jobb, de egyesek egyáltalán nem így vélik. Akadnak ugyanis olyan emberek, akik imádják a drámát és a veszekedéseket, így ha egy idő után nem történik semmi probléma, ők kreálnak egyet.

Nem írtál vissza már órák óta az üzenetére? Készülj fel, mert biztosan megsértődik rád. Lemondtál egy találkozót, mert sok a munkád? Cserébe biztosan ő is lemondja a következőt, csak hogy feszültséget teremtsen.

Mindezt azért, mert úgy érzi, a drámai helyzetekkel szerezheti meg a figyelmedet, és csak akkor érzi jól magát, ha vele foglalkozol.

Aki folyton eltűnik

Ő tipikusan az a “barát“, aki ott volt melletted, sokat beszélgettetek, folyton együtt lógtatok, majd hirtelen felszívódott.

Nem tudni, hogy miért, azt sem, hogy mivel tölti az idejét, de azon kapod magad, hogy míg múlt héten nálad aludt, most már nem is beszéltek. Persze ha rákérdezel, vagy nem válaszol, vagy ködös magyarázatot ad, és hónapokig nem is jelentkezik. Ezek után pedig váratlanul a semmiből rád ír, és úgy tesz, mintha mi sem történt volna.

Olvastad már?  8 érdekes tény az emberi szemről, amiről eddig még nem hallottál

Ő tipikusan egy hangulatember, aki azt teszi, amihez épp kedve támad; és nem is foglalkozik azzal, hogy te mit érzel.

Aki folyton hazudik

Nincs szükséged olyan személyre az életedben, aki nem teljesen őszinte veled, igaz? Ha gyakran füllent neked a “barátnőd“, és olyan sztorikat mesél, amikről tudod, hogy sosem történtek meg, az elég nagy piros jelzés. Ezek után ugyanis mi a garancia arra, hogy neked nem hazudik fontosabb témákban, amikor a segítségét kéred?

Amennyiben nem akar őszinte lenni veled, valószínűleg nem is akarja neked a legjobbat; olyan barátokra pedig nincs szükséged, akiknek nem mersz elmesélni semmit, mert félsz, hogy ellened használja fel az infókat!