Ezeket nem tudjuk elfogadni egy friss kapcsolatban – kutatási eredmény

Ezeket nem tudjuk elfogadni egy friss kapcsolatban – kutatási eredmény

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ezeket nem tudjuk elfogadni egy friss kapcsolatban – kutatási eredmény

2015-ben egy pszichológiai lapban jelent meg felmérés arról, hogy mik azok a tulajdonságok és élethelyzetek, amelyek bárki kedvét elvehetik egy friss kapcsolatban a folytatástól. A statisztikák szerint a nők több kizáró okot tudnak felsorolni az ismerkedés során, mint a férfiak, akik kicsit elnézőbbek ezen a téren. A kutatásban résztvevő 5000 embert aztán többféle témában is kifaggatták, fel kellett sorolniuk, mi az, ami számukra a végét jelenti egy kezdeti ismerkedésnek, majd a válaszok alapján kiderült, férfiak és nők körében mi a TOP5 kizáró ok a randizgatás során.

1. Szétszórt, nem elég higiénikus megjelenés

Az első, és egyben legnagyobb negatívum a külső megjelenéshez kapcsolódik. A résztvevők szerint ugyanis az semmiképp sem elfogadható az ismerkedés során, ha a másik fél nem ad a külsejére, nem figyel eléggé a higiéniára, és kócosan, koszos ruhában jelenik meg a találkozón. Ezzel ugyanis teljesen megszűnik a vonzalom, ami viszont elengedhetetlen része egy egészséges kapcsolatnak.

2. Lusta viselkedés

Az sem mindegy, hogy mennyire vagy dolgos típus, legalábbis a kutatás szerint. Az emberek válaszai alapján ugyanis a lusta hozzáállás kizáró ok lehet egy hosszú távú kapcsolatban. Ez pedig nem csak a házimunkában nyilvánulhat meg, hanem karrier és szórakozás terén is, épp ezért sokan automatikusan felhagynak az ismerkedéssel, ha a másik túlságosan lusta ezekhez.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást