Az előválogató – STÍLUS születik, az önbizalom show – 1. rész

Az előválogató – STÍLUS születik, az önbizalom show – 1. rész

Címlap / Stílus / Divat / Az előválogató – STÍLUS születik, az önbizalom show – 1. rész

Elkezdődött a Bien saját gyártású önbizalom showja, a STÍLUS születik! 9 részes videó sorozatunkban négy különböző testalkati, tónusbeli, egzisztenciális adottsággal rendelkező nő tanulja meg, hogyan lehet a legszebb önmaga.

A YURKOV stílusszakértő csapata epizódról epizódra tanítja meg a szereplőknek, hogyan találhatnak rá saját stílusukra, saját színeikre, formáikra, szabásvonalaikra, de a résztvevő hölgyek sminkelési és hajformázási technikákat is elsajátítanak. 

Nézzük most az első részben a kiválasztottakat! Vajon milyen élethelyzetben vannak éppen, miért érzik úgy, hogy önmaguk stílusos változata előrébb tudná őket vinni életútjukon?

Új rész minden hétfőn: iratkozz fel ide kattintva, ne maradj le egy részről se!
YURKOV stílustréningre ide kattintva tudsz jelentkezni.

Minden nő gyönyörű, csak kevesen tudják, hogyan hozzák ki magukból a szépséget – éppen ezért nem átalakítani, hanem rávezetni kell őket arra, hogy pontosan mi áll jól nekik. Ezt persze millió módszerrel meg lehet tenni, az alapok azonban mindenkinél ugyanazok, amelyek nélkül nehéz meghatározni, hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet.

Találd meg a saját színeidet!

Mindenkinek másfajta színek állnak jól, ami az egyik nőt sápasztja, az a másiknak kiemeli az alabástrom bőrét. Nemcsak a bőrszínen, de az arc karakterén, az alkaton, a haj és a szem színén is múlik, hogy kinek milyen színek a legmegfelelőbbek. A YURKOV stílusszakértők a műsor második részében segíteni fognak kiválasztani a hölgyeknek a hozzájuk leginkább illő árnyalatokat.

Öltözz a testalkatodnak megfelelően!

Nem igaz, hogy a kerekdedebb lányoknak zsákban kell járniuk, a vékonyak pedig bármit felvehetnek. Fontos figyelembe venni a testalkatunkat minden alkalommal, amikor kiválasztjuk a ruhánkat. Ilyenkor leginkább a szabásvonalakra kell figyelni, ugyanis ezzel lehet csalni, elrejteni, kiemelni.

A stílus nem pénz kérdése!

A STÍLUS születikben nem a luxusüzleteket, hanem az ország legnagyobb használtruha butikját, a Hádát keresik fel a szakértők, pontosan azért, mert azt vallják: a stílus nem pénz kérdése. Nem kell több százezret elkölteni egy ruhára ahhoz, hogy valaki jól nézhessen ki – ráadásul így még a környezettudatosság mellett is letehetjük a voksunkat.

Ismerd az arcodat!

Egy profi sminkes mindenkit ki tud festeni – a STÍLUS születik műsorban a résztvevők azonban megtanulják majd a saját arcukat sminkelni, hogy nap-mint-nap egyedül is tökéletesen el tudjanak boldogulni. Ugyanez a helyzet a frizurával is. Ez az „éhező embernek ne halat adj, hanem tanítsd meg halászni” tipikus esete.

A stílusszakértő csapat pontosan ezeken a lépéseken vezeti majd keresztül azt a négy szerencsés kiválasztottat, akiket ebben a részben ismerhetsz meg. Judit, Réka, Edit és Eszter mindannyian más okból érkeztek a műsorba – egyikük a plus-size nőket képviseli, másikuk eddig férfias munkakörben szorította vissza nőiességét, de van még az anyaságba kicsit belefeledkezett hölgyünk és ex-rocker olasz nyelvtanárunk is.

A kiválasztott négy lányt a YURKOV stílusszakértő csapat, Kovács Yurkov Orsi, Csánk-Takács Mirtill, Kádár-Németh Kinga illetve Beraki-Graff Dóra makeup artist és Oros Boglárka hairstylist viszi majd végig a műsoron, és tanítja meg arra, hogyan hozzák ki magukból a legtöbbet, és mégis maradjanak hamisítatlanul önmaguk.

A műsor főtámogatója a:

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!