Elképesztő divatszín jön ősszel

Elképesztő divatszín jön ősszel

Címlap / Stílus / Divat / Elképesztő divatszín jön ősszel

Ősszel sem kell lemondanunk a színekről, nem feltétlenül kell magunkra ölteni a borongós, esős napok hangulatát, árnyalatait. Bár idén abszolút divat a szürke és a fekete, szerencsére sok más színt is viselhetnek azok, akik kedvelik a vidámabb, feltűnőbb tónusokat.

Csodás kék

A kéknek a szezonban több árnyalata is divatos, amit jól mutat, hogy gyakorlatilag minden ruhadarabon, kiegészítőn találkozhatunk vele. 
Még ha nem is sorolod a kedvenc színeid közé, ősszel akkor is érdemes néhány kék ruhát vásárolnod, hiszen sok árnyalathoz passzol, így könnyen beillesztheted a ruhatáradba. 
Válassz egy sötétkék, mintás felsőt, hogy mégse hasson túl borongósnak a megjelenésed, majd a szetthez társíts feszes farmernadrágot és kék topánkát.
Nadrág. F&F, 6 500 Ft 
Cipő: CCC, 5 590 Ft 

Katonai stílusban

Nos, nem éppen a legvidámabb színünk, de kétségkívül könnyen csodássá varázsolható az egyszerű khaki minden árnyalata. 
A katonai színekre hajazó tónusok nem csupán az őszi elmúlásra emlékeztetnek, hanem nagyon divatosak is a szezonban, így érdemes élni kihasználhatóságukkal. 
Ha a klasszikus khakit unalmasnak tartod, válassz egy nadrágot a sötétebb árnyalatok közül. Az idei évben tele vannak a boltok bakancsokkal, s úgy tűnik, a leginkább ehhez a stílushoz passzolnak. 
A szettet bármilyen visszafogottabb krémszínű vagy barna oversize méretű pulcsival megbolondíthatod.
Pulcsi: H&M, 17 990 Ft 

Az ősz színében

Ha az őszre gondolunk, akkor főleg a sárga és a piros jut az eszünkbe. Előbbi szín az idei szezonban háttérbe szorult, viszont társa, a piros és a bordó annál több árnyalatban pompázik. 
A megfelelő tónusokat összekombinálva akár ötvözheted is a két színt, de ha nem akarsz ennyire feltűnő lenni, válassz néhány kevésbé harsány darabot. 
Egy bordó nadrág egyedi hangulatot kölcsönöz a megjelenésednek, mégsem túl hivalkodó. Bármilyen világosbarna kiegészítővel, cipővel viselheted, de a pasztell, a szürke és természetesen a fekete is jól megy hozzá.
Nadrág: Orsay, 12 000 Ft 

Jöjjön a szürke

A szürke szintén egy csodás árnyalat, még ha egy kicsit unalmasnak is hat, ha túl sokat viselünk belőle. 
Bár idén divat a túlzás, ha nem akarsz még véletlenül sem szürke kisegérnek látszani, akkor válassz csupán egy-egy darabot ebből a hangsúlyos színből, és társíts hozzá merész, vagány kiegészítőket.
A szürke, metálos fényű nadrághoz vegyél fel fekete cipőt, majd egy ejtett, fehér alaptónusú felsőt. Fekete bőrkabáttal, vagy sötét kardigánnal tudod egységesíteni a szettet.
Blúz: H&M, 6 990 Ft 
Karkötők: H&M, 1 290 Ft 

Nem unalmas a barna

Sokan unalmasnak és lehangolónak tartják a barnát, pedig ennek a színnek is vannak olyan tónusai, amik kifejezetten kellemesek. A krémes világosbarna éppen ilyen, s nem utolsó sorban könnyen kombinálható, változatosan felhasználható
Egy teveszínű kardigánhoz vegyél fel egy fehér színű, egyszerű blúzt, majd a szetthez letisztult farmernadrágot válassz. Dobd fel a megjelenésedet arany kiegészítőkkel, és máris láthatod, hogy egyáltalán nem unalmas ez az összeállítás.
Kasmír kardigán: H&M, 29 990 Ft 
Nadrág: Orsay, 7 500 Ft 
Karkötő: H&M, 1 290 Ft 

Dobd fel a feketét!

Bár a fekete egy meglehetősen borongós tónus, nem kell elutasítani ősszel, már csak azért sem, mert az egyik legdivatosabb árnyalat a szezonban
Ha nem akarsz lehangoló színekbe bújni, akkor a fekete nadrágot dobd fel valamilyen vidám blúzzal, ami lehet akár a nyárból átmentett pasztellszín is. 
A felsővel harmonizáló kiegészítők és egy fekete cipő nagyszerűen felteszi a divatos szettre a pontot.
Blúz: H&M, 5 990 Ft 
Nadrág: Orsay, 12 000 Ft
Bokacsizma: CCC, 9 490 Ft 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást