Kacsamell málnaszószban
Egy üde és különleges ünnepi főétel, amelyet tálalhatsz natúr burgonyával, vagy hosszúszemű rizzsel. Hozzávalók 4 személyre – 2…
2011.05.03.Egy üde és különleges ünnepi főétel, amelyet tálalhatsz natúr burgonyával, vagy hosszúszemű rizzsel. Hozzávalók 4 személyre – 2…
írta bien.hu 2011.05.03.Ez aztán az ínycsiklandó ünnepi étel! A mini-tyúkok igazán jól mutatnak és nagy lakmározást ígérnek. Hozzávalók– 4 szelet…
írta Nagy Ágota 2011.05.03.Ez a töltött bárányhús előre elkészíthető, látványos ünnepi főétel. Hozzávalók 4 személyre – 4 evőkanál extra szűz olívaolaj,…
írta bien.hu 2011.05.03.A krémlikőr teszi ezt a sajttortát ennyire ünnepélyessé. A tetejére és a krémbe reszelt csokoládé is kerül. Hozzávalók:…
írta bien.hu 2011.05.03.Ezek az apró falatok dekoratívak, egy igazi ünnepi előétel, amelyet pirítóssal, friss zöldségekkel lehet tálalni. Hozzávalók: – 200g…
írta bien.hu 2011.05.03.A pirított burgonyát tartsuk melegen a sütőben, csöpögtessünk rá citromlevet tálalás előtt. Hozzávalók: – 2 evőkanál olívaolaj– 1…
írta bien.hu 2011.05.03.Fűszeres töltelékével egy igazán különleges töltött tojás recept. A hagyományos töltött tojástól abban tér el, hogy hiányzik belőle…
írta bien.hu 2011.05.03.Próbáld ki ezt a mesés főételt’ A hal mindössze 10 perc alatt elkészül, a különleges saláta pedig üde…
írta bien.hu 2011.05.03.Ünnepek alatt sokan döntenek az üdítő, könnyű sajttorták mellett. Az interneten megannyi sajttorta receptje kering, ez egyike a…
írta bien.hu 2011.05.03.Egy igazi húsvéti különlegesség, hagyományos recept alapján. A báránybelsőségek megfőzéséből és ledarálásából készíthető a bárányfasírt, amelyet tölthetünk főttojással…
írta Lantos Krisztina 2011.05.03.