Palacsintába tekert krémsajt és lazac snidlinggel

Palacsintába tekert krémsajt és lazac snidlinggel

Címlap / Életmód / Receptek / Palacsintába tekert krémsajt és lazac snidlinggel

Egyszerű és nagyszerű előétel. A puha füstölt lazachúst, a krémes kecskesajtot és a fűszeres snidlinget könnyű palacsintatészta öleli át.

Hozzávalók:

Sós hígpalacsinták

kecskesajt

joghurt

snidling

lazac

Elkészítés:

1. Megsütjük a hagyományos palacsinta recept alapján a palacsintákat, annyi különbséggel, hogy nem cukrozzuk, hanem sózzuk ízlés szerint a masszát.

2. A palacsintákat hagyjuk kihűlni.

3. Egy tálban elkeverjük a kecskesajtot kevés joghurttal, hogy kenhetőbb állaga legyen, majd apróra vágott snidlinget és ízlés szerint borsot keverünk hozzá.

4. A palacsintákat megkenjük a kecskesajtos keverékkel, és beborítsuk vékony lazac szeletekkel. Feltekerjük, majd kb. 10 cm. hosszú darabokra vágjuk.

5. Kis fapálcikákat szúrunk rájuk, snidlinggel díszítjük.

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!