Egyszerű és nagyszerű előétel. A puha füstölt lazachúst, a krémes kecskesajtot és a fűszeres snidlinget könnyű palacsintatészta öleli át.
Hozzávalók:
Sós hígpalacsinták
kecskesajt
joghurt
snidling
lazac
Elkészítés:
1. Megsütjük a hagyományos palacsinta recept alapján a palacsintákat, annyi különbséggel, hogy nem cukrozzuk, hanem sózzuk ízlés szerint a masszát.
2. A palacsintákat hagyjuk kihűlni.
3. Egy tálban elkeverjük a kecskesajtot kevés joghurttal, hogy kenhetőbb állaga legyen, majd apróra vágott snidlinget és ízlés szerint borsot keverünk hozzá.
4. A palacsintákat megkenjük a kecskesajtos keverékkel, és beborítsuk vékony lazac szeletekkel. Feltekerjük, majd kb. 10 cm. hosszú darabokra vágjuk.
5. Kis fapálcikákat szúrunk rájuk, snidlinggel díszítjük.