Életmód / Ezotéria

Ez jellemzi a személyiségedet az ősi egyiptomi horoszkóp alapján

Ez jellemzi a személyiségedet az ősi egyiptomi horoszkóp alapján

A horoszkópunk rengeteg érdekességet elárul a személyiségünkről, azonban nem szabad megfeledkezünk arról, hogy bizonyos kultúrákban egészen máshogy osztják fel a csillagjegyeket. Egy időben az egyiptomi civilizáció volt a legfejlettebb mindközül, és rengeteg különleges tudásra tettek szert akkoriban. Kíváncsi vagy, vajon az ő horoszkópjuk mit árul el rólad? Olvass tovább, mert izgalmas titkokat fed fel előtted!

Az egyiptomi horoszkópban nem létezik Kos vagy Ikrek; az akkori korszak emberei egészen máshogy sorolták be a különböző csillagjegyeket. Kimondottan bonyolult módszert választottak, ami alapján felosztották az intervallumokat; úgy vélték, amikor valaki megszületik, az egyiptomi istenek felruházzák olyan erővel, ami segít neki abban, hogy megismerje a mindenség titkát. Ez alapján született meg az alábbi felosztás, amiből te is megtudhatod, mi jellemez téged.

A Nílus

Január 1-7, Június 19-28, Szeptember 1-7, November 18-26

Azok, akik ebben az időszakban születtek, kimondottan szenvedélyesek és érzelmesek. Mindegy, mi történik velük, ők azt biztos, hogy sokkal mélyebben élik meg, mint a többi ismerősük. Emiatt van az, hogy bár nagyon boldogok tudnak lenni, sajnos hajlamosabbak a szomorúságra is.

1 2 3 4 5 6 7

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást