7 egyedi ajándékötlet kütyübarátoknak

7 egyedi ajándékötlet kütyübarátoknak

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 7 egyedi ajándékötlet kütyübarátoknak

Több tech-guru is akad a szeretteid között, de fogalmad sincs, mivel lephetnéd meg őket karácsonyra? Csokorba szedtünk 7 olyan ajándéktippet, aminek garantáltan örülni fognak. Sőt, azt is eláruljuk, melyiket hol szerezheted be – legtöbbjük még simán megérkezhet az ünnepekre!

Egy app mind fölött

A LogMeIn Ignition nevű applikáció lehetővé teszi, hogy az ember mobil eszközökről is hozzáférjen az otthoni vagy munkahelyi számítógépéhez. Nincsenek többé otthon felejtett fájlok, hiányzó dokumentumok és prezentációk!
Az alkalmazás integrálja a Dropboxot és a Google Dokumentumokat is – sosem volt még ilyen könnyű a megosztás a kütyük között! Az iTunes-on jelenleg 15,99 dollárba kerül, és természetesen ajándékozhatod is. Androidra már egy kicsit borsosabb az ára.

Digitális rádió

A digitális rádiók még mindig drágák – tehát az olyanok, amelyekkel a hagyományos állomások mellett akár interneteseket is lehet hallgatni.
A Laser DAB-DG200AM készülékkel az AM és az FM frekvenciákon kívül a digitálisak is mennek, méghozzá szuper minőségben! Megközelítőleg 13 500 Ft-ot kell fizetned érte, ehhez jön még a szállítás boltonként változó költsége.

Profi adattároló

A WD My Book Live külső merevlemez egy, kettő és három TB-os kapacitással kapható. Mindenki számára tökéletes megoldást jelent, aki könnyen használható és hordozható tárolóegységet szeretne.
Az eszközön lévő állományokat pillanatok alatt el lehet érni bármilyen internetre csatlakozó számítógépről vagy akár okostelefonról is. A 2 TB-os változat a legtöbb helyen megközelítőleg 60 ezer forintba kerül.

Basszuskulcs

Nem káromkodunk, hanem megmutatjuk a kulcsot a szuper basszus hangzáshoz: a WOWee One hordozható hangszóró lehetővé teszi, hogy a zene- és kütyükedvelő párod, családtagod vagy barátod ne csak az otthonban élvezhesse a minőségi zenét.
A speciális zselés technológiának köszönhetően úgy szólalnak meg a zenék, mint még soha – és mindössze néhány centi az egész! 8 600 Ft körüli összegért szerezheted be.

Helikopter

Egy „igazi” persze borsos árú lenne, de akad olcsóbb és talán frappánsabb megoldás helyette: a Jaycar távirányítós játéka nem akárhogyan működik: mobiltelefonon keresztül lehet irányítani.
Android alapú eszközön és iPhone-on is működik. A pasik kortól függetlenül garantáltan rajongani fognak érte, ráadásul mindössze 11 000 forintba kerül.

Hanglemezt a gépre!

A TEAC LPU190 eszköz segítségével néhány perc alatt komplett hanglemezek tartalmát lehet digitalizálni, s utána MP3-lejátszóra vagy telefonra tölteni. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik szeretik a jellegzetes lemezhangzást.
Az áttöltési folyamathoz nincs szükség számítógépre: a kütyü közvetlenül USB-s külső merevlemezre, pendrive-ra, mobilra, MP3-lejátszóra vagy SD kártyára is képes „rávenni” a muzsikát. Az ára 30 000 Ft körül mozog.

Környezettudatos energiafogyasztás

Ha van olyan ismerősöd, aki folyton panaszkodik a villanyszámla miatt, lepd meg egy Belkin Conserve Insight-tal! A csupán 6 600 forintnak megfelelő összeget kóstáló eszköz megmutatja, hogy melyik elektromos holmi mennyit fogyaszt.
Használatával nemcsak a rezsiből lehet lefaragni, hanem segít elsajátítani azt a tudatos fogyasztási szemléletet, ami az élet más területén is környezettudatos magatartáshoz, a pazarlás elkerüléséhez vezethet.
Amennyiben tudsz olyan érdekes technológiai vívmányról, ami ideális ajándék, ám kimaradt a listából, oszd meg hozzászólásban a cikk alatt!

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!