Életmód / Táplálkozás

Minden napra egy alma: 7 módszer, ahogyan beillesztheted az étrendedbe

Minden napra egy alma: 7 módszer, ahogyan beillesztheted az étrendedbe

Almakompót

Az almakompót is nagyszerű lehetőség, ha nem hidegen szeretnéd fogyasztani az almát. Annak érdekében, hogy minél kevesebbet kelljen hőhatásnak kitenned ezt a gyümölcsöt, csináld meg először az alaplevet: forrald fel a vizet a fűszerekkel (ez lehet fahéj, gyömbér, szegfűszeg, rózsabors, hibiszkuszvirág, stb.). Ha már lobog a víz, tedd bele a megtisztított almát – a puhább változatoknál az is elég, ha fedő alatt picit állni hagyod. Amikor langyosra hűlt, ízesítsd citromlével és nádcukorral, vagy agavé sziruppal, esetleg mézzel.

 

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást