TOP 3 kiábrándító dolog a férfiak szerint, amit a randin csinálhatsz

TOP 3 kiábrándító dolog a férfiak szerint, amit a randin csinálhatsz

Címlap / Szerelem / TOP 3 kiábrándító dolog a férfiak szerint, amit a randin csinálhatsz

Az ismerkedés során mindenki próbálja a legjobb oldalát mutatni – több, kevesebb sikerrel. Te is észreveheted, hogy vannak olyan dolgok, amik unszimpatikusak számodra, vagy legalábbis kevésbé vonzóak, és ez bizony fordítva is így van. De mik azok az egyáltalán nem hétköznapi dolgok, amik miatt nagyon könnyen kiábrándulhat belőled a kiszemelted?

Ha nem bírsz elszakadni a mobilodtól

Nagyon nem mindegy, hogyan kezeled a közösségi profilodat, mert bizony annak láttán könnyen elveheted a kedvét a srácnak a további randiktól. A megosztásaid árulkodnak rólad: ha folyton játékértesítésekkel, gyermeteg megosztásokkal van tele az adatlapod, vagy éppen minden második fotón félmeztelenül pózolsz, akkor ezekkel egyáltalán nem fogod komoly nő képét kelteni. Erre az egészre rátesz egy lapáttal, ha a randevún sem tudsz elvonatkoztatni a mobilodtól, vagy éppen az online élettől.

Kellően kiábrándító, ha muszáj egy fotót csinálnod a vacsorádról, és gond nélkül válaszolgatsz az üzenetekre, miközben éppen beszélgettek. Az a legjobb, ha pontosan úgy teszel, ahogy az régen is illendő volt. Tedd félre és lehetőleg némítsd is le a telefonodat arra a néhány órára, amit együtt tudtok tölteni.

Vasyl Dolmatov/istockphoto.com

Ha lekezelően viselkedsz

Valószínűleg csak társadalmi nyomás, de a nőktől még mindig azt várja az átlagember, hogy kedves és gyengéd legyen. Gyengéd, nem pedig gyenge! Persze, ha a megfelelő időben és helyen pátyolgatásra szorulsz (vagy úgy csinálsz), az még akár jól is elsülhet. De erre éppúgy nem kell különösen rájátszanod, ahogy értelmetlen magadra erőltetned egy lekezelő stílust. Reméljük, eleve csak erőltetésről lenne szó, és nem lételemed, hogy folyton kritizálj, véleményezz másokat, mert ezzel szörnyen rossz képet festesz magadról.

Mindenki hasonlóan negatívan gondolkozik majd rólad, nemhogy a randevú partnered! Egy teljesen egyszerű példa: rengeteget elmond a személyiségedről, hogyan kéred ki a nachost a moziban, megköszönöd-e a pincérnek, amikor leteszi eléd az italt, vagy éppen patáliát csapsz-e, ha a parkban véletlenül neked rohan egy kisgyerek. A hétköznapi illendőségen túl, a legtöbbet az mondja el rólad, hogyan viselkedsz váratlan helyzetekben. Jó hír, hogy ez a partneredre is igaz, hiszen a váratlan helyzetekre tényleg nem lehet felkészülni…

Ha nem tudod, mit akarsz

3 dolog, amitől nagyon könnyen kiábrándulhat belőled a kiszemelted
IgorVetushko/Depositphotos.com

Sok nőben él az a tévhit, mely szerint a férfiak imádják, ha valaki butuska és nincsenek céljai. Nos, tény, vannak olyan élethelyzetek, amikor pontosan ennyire vágynak a férfiak – de, ha tőled is ezt várná a leendő partnered, akkor aligha ülnétek együtt, és beszélgetnétek egy csodálatos étteremben. Ebben az esetben máris biztos lehetsz benne, hogy ténylegesen rád kíváncsi, nem pedig arra, akit el tudsz játszani. Nem arról van szó, hogy minden kártyádat azonnal fel kellene fedned előtte. Azonban semmi értelme eljátszanod apuci pici lányát, ha éppen tanulsz, két mellékállásban dolgozol, és ezernyi tervedet szeretnéd valóra váltani.

Elhiheted, hogy ezeknek a kivesézése sokkal vonzóbb egy férfi számára, mintha azt közvetíted, hogy se célod, se terved nincs a jövőt illetően. Nyilvánvaló, hogy vannak, akik megijedhetnek a céltudatosságodtól, de ha ilyen férfivel hoz össze a sors, akkor ő minden bizonnyal nem is felel meg a te elvárásaidnak, nem testesíti meg azt, akit elképzeltél magadnak. Ebben az esetben jobb, ha ez minél előbb kiderül, és nem húzzátok egymás idejét.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!