7 dolog, amit soha ne mondj egy pasinak, mert elriasztod vele

7 dolog, amit soha ne mondj egy pasinak, mert elriasztod vele

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 7 dolog, amit soha ne mondj egy pasinak, mert elriasztod vele

„Az exem egy lúzer!”

Az összehasonlítás eleve piszkálja majd az önérzetét, hiszen azt fogja hinni, hogy más esetekben is az elődhöz méred a teljesítményét.

Ha az ex negatív mérceként tűnik föl, akkor eszébe jut, hogy róla is így fogsz nyilatkozni egyszer, amennyiben nem tart sírig a kapcsolatotok. Ha pedig a volt pasid a pozitív etalon, akkor miért randizol egyáltalán mással?

„Olyan, mintha a tesóm lennél!”

A „barát” vagy a „több mint barát” kifejezéssel még semmi gond, de a családtaggá nyilvánítással végképp nem tud mit kezdeni.

Meg akar hódítani, erre közlöd vele, hogy bátyus vagy öcsike? Ettől hamar a padlóra kerülhet az önérzete és az irántad érzett lelkesedése!

„Az egyik barátnőm ribanc, de ez titok!”

Talán úgy tűnik, hogy randipartnered érdeklődéssel hallgatja a titkaid, de egészen biztos lehetsz benne: nem ilyesmire kíváncsi.

Egyfelől rossz fényt vet rád, hogy így vélekedsz másokról a hátuk mögött, másfelől pedig egyszerűen untathatod őt.

A pletyizést tartsd meg a csajos estékre, ám akkor is használd az eszed!

„Ha majd összeházasodunk…”

Még csak egy ideje randiztok, s neked rögtön az ásó-kapa-nagyharang ugrott be? Lehet, hogy tényleg ő életed szerelme, de a kötöttség gondolata megrémisztheti ebben a fázisban. Hófehér ruháról és meghitt szertartásról álmodozni mindig szabad, viszont a fantáziát tartsd meg a csajoknak vagy magadnak!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást