7 dolog, amit a pasik nem vesznek észre rajtad

7 dolog, amit a pasik nem vesznek észre rajtad

Címlap / Stílus / Test / 7 dolog, amit a pasik nem vesznek észre rajtad

Őrületbe kergetnek a töredezett hajvégek meg a striák? Unod a folyton bámuló fazonokat, és pontosan tudod, mikor szólnak helyetted a melleidhez? A srácok másként érzékelik ezeket a dolgokat… Vagy sehogyan.

Töredezett hajvégek

Amikor a pasidnak éppen arról panaszkodsz, milyen borzalmasan töredezettek a hajvégeid, két gondolat merülhet föl benne.

Az egyik, hogy erőteljesen próbál elképzelni egy töredezett hajvéget, mert nem lát rajtad semmi különöset.

A másik, hogy mi lesz este a tévében. Az ezzel kapcsolatos tépelődést tehát hagyd meg a barátnőknek vagy a fodrászodnak!

Manikűr és pedikűr

A srácok többnyire csak azt tudják megállapítani, ápoltak-e a körmeid vagy nem.

És ezt a fogalmat is tágabban értelmezik, mint te, hiszen az egy milliméteres lakk-lepattogzás, valamint a közelről majdnem keménynek tűnő körömágybőr nem számít náluk főbenjáró bűnnek.

De magasról tesznek rá, hogy a lakkod színe natúr, halvány barack vagy korall-e.

Hogy mennyire unod, ha bámulnak

A flört néma módja nem sok csajnak tetszik.

A férfiak viszont azt hiszik, szavak nélkül is meg lehet bizonyos dolgokat „beszélni”.

Talán eszükbe sem jut, mennyire bunkónak tűnik számodra ez a viselkedés, illetve hogy elgondolkodtat, lent van-e a slicced vagy valahol befigyel-e egy adag madárkaki.

Oldhatod a helyzetet, ha odamész köszönni.

A táskád márkája

A kétezer forintos, akciós darab éppúgy tetszhet vagy nem tetszhet nekik, mint a több száz rugót kóstáló dizájner táska.

Az összhatásra figyelnek, nem pedig a részletekre.

A legolcsóbb tatyóval is lehetsz a szemükben királynő, de a legdrágábbal is lúzer.

Egyetlen Adonisz sem fog hozzád odamenni azzal a szöveggel, hogy „látom, ez igazi Louis Vuitton, bébi!”

Hogy tudod, ha a melledet nézik

Minden csecsemő rá van állva a mellekre, de a fiúknál ez később sem múlik el.

A cicik látványa bármikor képes őket arra a szellemi szintre hozni, aminek „akit nem látok, az nem lát engem” a lényege.

Ha láttál már kisbabát a tenyere mögé bújva, érteni fogod, miért hiszik a pasik, hogy a tekinteted elkerülésével észrevétlen maradhat a viselkedésük.

Striák

A más néven terhességi csíkokként is ismert bőrhibák növekedés, hízás vagy fogyás következményei lehetnek, s általában megkeserítik a nők életét.

Talán te is hajlamos vagy úgy érezni, hogy a kezdetben lilás, majd fehérré fakuló vonalkák szinte világítanak rajtad. Pedig csak te figyeled őket – a férfiak azt sem tudják, hogy vannak!

Öt centinél kevesebb hajvágás

Legendák szólnak arról, mennyire vakok a hímek, ha új frizuráról van szó. Ne várd el, hogy a pasid agyba-főbe dicsérjen, ha öt centinél kevesebbet vágattál belőle – még akkor sem, ha ehhez óriási elhatározás kellett!

A hajszínek érzékelése ugyancsak sarkalatos eltérés a két nem tagjai között: a csávóknak mindegy, mahagóni éppen a hajad, vagy rézvörös.

A férfinem megismerésének legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a nyílt kommunikáció. Felejtsd el a duzzogást, illetve a „mi baj van?” kérdésre adott „semmi” választ!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást