Szerelem / Párkapcsolat / Szex

4 dolog, amit a 18-as karikás filmekből elleshetsz és sokkal boldogabb leszel tőle

A pornóról általánosságban csak rosszat hallunk, pedig nem annyira a tartalommal, mint inkább azzal van a baj, hogy meglehetősen sok, silány minőségű anyag került fel a netre. Azonban, ha megfelelő színvonalú filmet sikerül keresned, akkor azzal nem csak a kedveteket hozhatod meg egy kis hancúrhoz, hanem néhány hasznos praktikát is elleshetsz.

Rugalmasság

A pornófilmek szereplői kivétel nélkül nagyon rugalmasan állnak a szexuális együttlétekhez – nem csoda, hiszen ez a foglalkozásuk. De hogyan ültetheted be ezt a fontos tényezőt a saját életedbe?

Idővel, a hosszabb kapcsolatok könnyen ellaposodhatnak, hiszen már ismeritek a másik minden porcikáját, és úgy érezhetitek, semmi újdonságot nem tartogattok egymásnak. A rugalmasság éppen ezt írja felül: miért kellene mindig mindennek ugyanúgy történnie?

Ami az elején természetes volt, az később az újdonság erejével hat, és ismét felkorbácsolja a vágyakat. Egy szó, mint száz, ne csak a hálószobába koncentráljátok az együttléteiket, próbáljátok ismét átélni a bárhol, bármikor izgalmát.

Tipp: Ma este csatlakozz hozzá, amikor zuhanyozni készül!

Kezdeményezés

A másik igazán jellemző pontja a pornófilmeknek, hogy az esetek többségében a nők kezdeményeznek. Ennek két oka van: az ilyen filmeket nagyobb arányban nézik férfiak, illetve a valóságban inkább az erősebbnek titulált nem az, aki indítványozza az együttléteket.

Ezt az előnyt tehát igazán könnyen beépítheted az életetekbe, nincs is más dolgod, mint átvenni az irányítást. És ez nem csupán az első néhány percre értendő!

Azokban a kapcsolatokban persze, amikben inkább a férfi szokta megtenni az első lépést, ez is hatalmas újítás. De, ha úgy érzed, nálatok ez nagyjából kiegyenlített, akkor az együttléten belül kerülhetsz előnybe. Ezt is pont úgy díjazni fogja!

Tipp: Mikor kényeztetted őt utoljára, csak úgy? Most lepd meg váratlanul! Egész biztosan nem marad el a folytatás.

Önbizalom

A felnőtteknek készült filmekben aligha láthattál olyan nőket, akik szégyellősek, takargatják magukat, vagy éppen úgy választanak pózt, hogy a férfi még véletlenül se láthassa vélt, vagy valós hibáikat. Nyilván egy film más, hiszen ott rengeteget lehet csalni a kameraállásokkal és az utólagos effektekkel.

De, aki már valaha ágyba bújt egy másik személlyel, az ezzel pontosan tisztában van. A nők többnyire sokkal kritikusabbak magukkal, mint kellene, pedig az önbizalomra hatalmas szükség van a hálószobában.

Ideje elfogadnod, hogy az a személy, akivel megosztod az ágyadat, téged tart a legtökéletesebbnek! Elvégre, te sem véletlenül vonzódsz hozzá, egyáltalán nem azokra az apró szépséghibákra koncentrálsz, amik esetleg zavarják őt.

Tipp: Félre a szégyenlősködéssel! Ideje tükröt tennetek a hálószobátokba is.

Örömszerzés magadnak

Ugyan a női orgazmus sokszor csak megjátszott rész a filmekben, a valóságban arra kell törekednetek, hogy ne hiányozzon az életetekből. Sokan nem fordítanak az elérésére kellő hangsúlyt, pedig összekovácsolja a kapcsolatot, és pörgősebbé teszi a szexuális életet, ha az együttléteket mindkét fél egyformán élvezi.

De mi a helyzet, ha ez neked nem megy olyan könnyen? A filmek erre is megmutatják a megoldást. Először is, a petting, az orális szex természetes és alapvető, márpedig ezekkel egy átlagos nő sokkal könnyebben eljut a csúcsra, mint a hagyományos együttlét során.

Végül pedig a színésznők nem félénkek, és saját kezükbe veszik az irányítást, ha szükséges – még pedig szó szerint. Nem muszáj tehát feltétlenül a párodtól várni a „csodát”, nyugodtan besegíthetsz. Ezt legalább annyira izgatónak fogja találni, mint azt, hogy eljutsz a csúcsra.

Tipp: Ha nehezen jutsz el a csúcsra, válasszatok közösen egy izgalmas segédeszközt!