Miért jó a petting felnőttként is?

Miért jó a petting felnőttként is?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Miért jó a petting felnőttként is?

Sokan csak szimpla előjátékként, vagy amolyan gyerekkori próbálkozásként tekintenek a pettingre, pedig a szeretkezés e formája nagyon is könnyen beilleszthető bármelyik felnőtt kapcsolatba. A pasid garantáltan nem fog visszakozni!

Mi is az a petting?

A petting lényegét tekintve mindent magába foglal, ami által kényeztetheted a partneredet, kivéve a konkrét behatolást.
Ide sorolhatjuk tehát az ölelkezést, a csókolózást, a másik testét beborító puszikat, az orális szexet, de még a segédeszközök használatát is.

Még jobban megismerhetitek egymás testét

Ha hosszú évek óta élsz egy kapcsolatban, azt gondolhatod, hogy már semmi újat nem tudtok egymásnak mutatni az ágyban, de ebben nagyon is tévedsz. Idővel bizonyára kialakítottatok egy jól bevált rutint, amihez érthető módon ragaszkodtok, de ez sajnos egyben azt is jelenti, hogy nem próbáltok ki semmi újat. 
 
A petting azonban kiváló lehetőséget ad, hogy olyan érzékeny pontokra tapintsatok rá, amik maximálisan megújíthatják a szexuális életeteket.

Könnyebben eljuthatsz az orgazmusra

A nők többsége a közvetlen ingerlés hatására sokkal könnyebben el tud élvezni, mint a lényegbeli aktus során. Ez egyáltalán nem probléma, sőt, a petting során egyenesen előnyt jelent.
Az, hogy a barátod csak és kizárólag kézzel, szájjal, esetleg valamilyen segédeszközzel kényeztethet, garantálja, hogy többszörös orgazmusban legyen részed.
 
Plusz előny, hogy a petting csakis önmagáért van, egyetlen célja a kölcsönös örömszerzés. Ha ezt tudatosítod magadban, akkor sokkal könnyebben eljuthatsz a csúcsra, akkor is, ha idáig ritkán, vagy egyáltalán nem volt ilyesmiben részed.

Meg tudod mutatni, mi a jó

Szeretkezés közben a nők többsége nem szívesen diktál iramot, de a petting során sokkal könnyebben átveheted az irányítást. Nem feltétlenül kell bármit is mondanod, hiszen már az is egyértelmű jel, hogy kicsit odébb tolod a csípődet, vagy intenzívebben kezdesz ficánkolni. 
 
Még ha szégyenlősebb vagy, akkor is itt a tökéletes alkalom, hogy szimpla mozdulatokkal megmutasd, mitől vagy totálisan oda. 

Önkielégítés párban

Ha nem a szégyenlősek közé tartozol, nyugodtan részt vehetsz egy kölcsönös önkielégítésben, ami nem csak új színt visz a kapcsolatotokba, hanem szintén segít, hogy közelről megszemlélhessétek, mit imád a legjobban a másik. 
 
Nyilván te is úgy és azt szeretnéd csinálni, amit a legjobban élvez a barátod és elhiheted, ő is pontosan így gondolkozik akkor, ha a te kényeztetésedről van szó. 

Nem lehetsz terhes

Felnőttként a családtervezés során sokan abbahagyják a biztos védekezési módszereket, hiszen amikor már nem probléma, ha becsúszik egy baba, leginkább pénzkidobás fogamzásgátlókra költeni a pénzt. 
 
Ha ti is ebben a cipőben jártok, ám még jó lenne, ha pár hónapig váratna magára az áldott állapot, akkor nem csak a megszakításos közösülésben érdemes gondolkodnotok: amennyiben a termékeny napokon a petting mellett teszitek le a voksotokat, egyben kizárhatjátok a teherbeesés lehetőség is.

Bensőséges kapcsolat

Ha félre tudjátok tenni a rutint, akkor rájöhettek, hogy a petting tökéletesen át tudja venni a szeretkezés szerepét, mi több, rég elfeledett érzelmeket eleveníthet fel. Nem csak a tapogatózó izgalomról van szó, hanem arról is, hogy valakit szájjal hosszasan kényeztetni igencsak bensőséges kapcsolatot feltételez. 
 
Persze egészen más érzés a szeretkezés, mint a pettingelés, de itt is éppúgy elolvadhattok a másik ölelésében, mintha lefeküdnétek egymással. 

1 hozzászólás

  • Jankovics Iván
    2021.02.10., 11:30

    Pettinghez partnert keresek!

    Válasz

Írj egy hozzászólást