Top divatos őszi hajbavalók

Top divatos őszi hajbavalók

Címlap / Stílus / Divat / Top divatos őszi hajbavalók

Nem muszáj, hogy az ősz beköszöntével megjelenésed is egyhangúvá váljon. Dobd fel a frizurádat például divatos hajbavalókkal, és felejtsd el az unalmas, egyszínű csatokat, gumikat!

Díszes hajpántok

Az egyszerű, egyszínű hajpántok ideje lejárt, és felváltották őket a merészebb és feltűnőbb darabok. Ha stílusod visszafogott, válassz strasszokkal, esetleg féldrágakövekkel kirakott kreációkat, viszont ha bevállalósabb vagy, akkor gondolkodhatsz nagyobban is.
Ugyanis igazán trendi lehetsz, ha a pántot apróbb masni, kis kalap, vagy színes virág díszíti.
1. Mango, 2. Maison Michel, 3. Stradivarius, 4. Stradivarius

Színes, kínai pálcikák

A keleti stílus továbbra is hódít, és ez a hajviseletre is igaz. Szerezz be gyönyörűen festett hajba való pálcikákat és készíts segítségükkel egy divatos kontyot! Amennyiben nem szeretnél nagyobb összeget rááldozni, fogj pár étkezési kínai pálcát és fesd meg te magad!
Tehetsz a hajadba egyet, de akár többet is! Igazán szexi viselet, mindemellett praktikus is, ugyanis hosszan és erősen a helyén tartja a szálakat.

Elegáns hajfésűk

Amennyiben fel szeretnéd dobni valamivel a frizurádat, akkor válassz hajfésűt, mellyel nemcsak a kósza szálakat tüntetheted el, hanem fantasztikus hajdíszre is szert tehetsz. Vannak ugyanis igazán szép darabok is közülük: díszíthetik a végeiket virágok, gyöngyök, színes minták.
Régebben csupán kisebb kivitelben lehetett kapni őket, azonban egyre inkább elterjedőben vannak az óriás változatai is, melyek már két fogazattal is rendelkeznek, így akár hajunk nagy részét is beboríthatják.
Dolce&Gabbana

Csipke pántok

A csipke az egyik legnagyobb divat lesz ősztől, és ez a hajbavalók tekintetében is igaz. A sima, gumis, pamut hajpántodat cseréld le csipkésre vagy horgoltra, ezzel egyből más hangulatot árasztasz majd.
Hordhatod a szokásos módon, vagy akár hippisen is, teljesen mindegy, mindkét stílussal igazán trendi leszel majd. Praktikus viselet, ugyanis a kényelmes és öltöztet is, ráadásul hordhatod mind munkába, mind pedig egy esti buliba.
1. Accessorize, 2. Stradivarius, 3. Accessorize

Csinos csatok

Van, hogy az embernek csak pár perce van reggel arra, hogy valamilyen normális kinézetet varázsoljon magának.

Ilyenkor legtöbben vagy kiengedve hagyják a sörényüket, vagy pedig összefogják sima lófarokba.
Azonban ha beszerzel egy divatos, díszes csatot, akkor senki nem mondja meg, hogy frizuráddal csupán pár másodpercet törődtél. Egyszerűen fogd hátra a hajad, csavarj rajta párat, majd fogd föl egy mutatós darabbal! Ez még a legegyszerűbb megjelenést is remekül feldobja!
1. Pull&Bear, 2. Dolce&Gabbana, 3. Accessorize

Mutatós kendők

Nyáron hatalmas sláger volt a kendő, nem is csoda, hiszen ha hajunk nem volt valami jó formában, összevissza állt, és még megmosni sem volt időnk, akkor gyorsan fejünkre tekertük, és már kész is voltunk! Szerencsére ez a viselet ősszel is marad, csak a mintája változott.
Egy időre tedd a fiókba az élénk, virágmintás, nyarat idéző darabokat, és válassz helyettük például selyemből, vagy szaténból készült, az évszak színeiben ragyogó kreációkat!
1. Pull&Bear, 2. Pull&Bear, 3. Missoni

Virág a hajba

Igaz, a tavaszt és jó időt már magunk mögött hagytuk, de miért is ne idézhetnénk fel olykor? Ha romantikus hangulatban vagy, és ez az öltözködéseden is meglátszik, tégy a hajadba virágos csatokat!
Így ha kicsit is, de visszahozhatod a napsütés, a tengerpart, valamint az esti séták kellemes hangulatát.
1. H&M, 2. Reserved, 3. Stradivarius

Tollak, tollak, tollak

Nem kell indiánnak lenned ahhoz, hogy tollakat tegyél a hajadba! Szerezz be párat gyöngyházakban, esetleg kreatív hobbiboltokban, és egyszerűen illeszd a gumidhoz, vagy a hajszálaid közé! (Amennyiben kedvet érzel hozzá, magad is összeszedheted őket séta közben). Igazán vagány kinézetet kölcsönöz, csak arra vigyázz, jól rögzítsd oda, nehogy kijöjjön a helyéről!
Egy mutatós hajbavaló az egész megjelenésünket feldobhatja anélkül, hogy bármi, kézügyességet igénylő dolgot műveljünk a hajunkkal. A választék a boltok polcain igen széles, így mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez illő darabokat.
Accessorize

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást