Divat / Stílus

Divatos csajok az utcán

Divatos csajok az utcán

Mi nők is megfordulunk az utcán ha igazán jól öltözött nőt látunk. Lássunk néhány klassz csajt az utca kifutóján!

Laza és menő

Tetszik ez a melegítőnadrágos lazaság, amit azonnal nőcisebbé tesz a bőrzakó és a platform cipő.

Téli rövidnadrág

Vékony hosszú lábú lányok bátran dönthetnek rövidnadrág mellett még télen is. A sötét harisnya, térdzokni, lapos cowboycsizma és vastag kötött sál klassz választás!

Sikkes

Elragadó a szürke testhezálló ruha a rövid szárú csizmával és sötétkék zakóval, de ami a legtöbbet dob a szerelésen, azok a kiegészítők: kockás sál, kötött sapka, vegyes ékszerek, bőrkesztyű és a nagy méretű pikktáska.

Kötött

Sokan nem szeretik ezeket a kötött rövid ujjú felsőket, mert vastagítja az alakot, pedig egy ilyen széles övvel nőies viselet. Az élénk apró mintás felső feldobja  a szürkét.

Játékos

Eltekintve a bohókás táskától, a teljes öltözék összhangban van. Kiemelnénk a sötét fukszia harisnya és az ezzel ellentétes sárga ruha kromatikai hatását, amelyet a semleges színű férfias zakóval egészített ki.

Farmeres lenyomatok

Divatos farmermintás nadrág és felső, lapos magasított szárú cipővel és a 90-es évekre emlékeztető válltöméses egyenes szabású zakóval. A kis aranyszínű láncos táska tökéletes kiegészítője a laza, de nőies öltözéknek.

Kötöttruha

Tetszik a kötött ruha-fekete harisnya kombináció a barnás-vöröses kiegészítőkkel és laza zakóval. A kötött sapkában és napszemüvegen visszaköszön a fekete, ami teljessé teszi az egészet.

Irha

Idén nagy divatnak örvend a szőrme és irha – a kabátokon, a cipőkön, felsőkön.
Az öltözék különlegessége a minőségi kabátban és bőrnadrágban rejlik.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást