Divatos csajok az utcán

Divatos csajok az utcán

Címlap / Stílus / Divat / Divatos csajok az utcán

Mi nők is megfordulunk az utcán ha igazán jól öltözött nőt látunk. Lássunk néhány klassz csajt az utca kifutóján!

Laza és menő

Tetszik ez a melegítőnadrágos lazaság, amit azonnal nőcisebbé tesz a bőrzakó és a platform cipő.

Téli rövidnadrág

Vékony hosszú lábú lányok bátran dönthetnek rövidnadrág mellett még télen is. A sötét harisnya, térdzokni, lapos cowboycsizma és vastag kötött sál klassz választás!

Sikkes

Elragadó a szürke testhezálló ruha a rövid szárú csizmával és sötétkék zakóval, de ami a legtöbbet dob a szerelésen, azok a kiegészítők: kockás sál, kötött sapka, vegyes ékszerek, bőrkesztyű és a nagy méretű pikktáska.

Kötött

Sokan nem szeretik ezeket a kötött rövid ujjú felsőket, mert vastagítja az alakot, pedig egy ilyen széles övvel nőies viselet. Az élénk apró mintás felső feldobja  a szürkét.

Játékos

Eltekintve a bohókás táskától, a teljes öltözék összhangban van. Kiemelnénk a sötét fukszia harisnya és az ezzel ellentétes sárga ruha kromatikai hatását, amelyet a semleges színű férfias zakóval egészített ki.

Farmeres lenyomatok

Divatos farmermintás nadrág és felső, lapos magasított szárú cipővel és a 90-es évekre emlékeztető válltöméses egyenes szabású zakóval. A kis aranyszínű láncos táska tökéletes kiegészítője a laza, de nőies öltözéknek.

Kötöttruha

Tetszik a kötött ruha-fekete harisnya kombináció a barnás-vöröses kiegészítőkkel és laza zakóval. A kötött sapkában és napszemüvegen visszaköszön a fekete, ami teljessé teszi az egészet.

Irha

Idén nagy divatnak örvend a szőrme és irha – a kabátokon, a cipőkön, felsőkön.
Az öltözék különlegessége a minőségi kabátban és bőrnadrágban rejlik.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást