8 csodaszép medence, ami mellett otthon is öröm a hűsölés

8 csodaszép medence, ami mellett otthon is öröm a hűsölés

Címlap / Otthon / Kert és terasz / 8 csodaszép medence, ami mellett otthon is öröm a hűsölés

Tény, hogy az épített medencére drágább, mint a legtöbb áruházban kapható, felfújható darab, azonban az is biztos, hogy sokkal jobban néz ki és persze megfelelő karbantartással évtizedekig is használható.

A járványhelyzet alatt pedig az is érthető, ha nem szeretnél strandolni vagy utazni annak érdekében, hogy hűsölj egyet. A következő medencék egytől egyig fantasztikusan néznek ki és rengeteg pluszt adhatnak! Nincs is jobb, mint egy fárasztó munkanap után átöltözni fürdőruhába és csobbanni egyet a kertben! 

Tóparti hangulatban

Egy kis épület a medence mellett sokkal otthonosabbá varázsolja a környezetet, ráadásul a legnagyobb kánikulában szuper védelmet nyújt egy fedett rész. Persze sokszor valamilyen más árnyékoló is megteszi, például pergola vagy egy napernyő. Ettől függetlenül ha a hely és a pénztárca is engedi, érdemes lehet elgondolkodni egy „pool house”-on is. 

Modern minimalista

A minimalizmus nem csak a lakáson belül alkalmazható, hanem a kertben is. Ez a medence tökéletes példa erre. Az egyenes, szögletes vonalakat remekül ellensúlyozza a melegbarna fa burkolat. Természetesen innen sem hiányozhat a házikó, ahová be lehet vonulni a hőség vagy a zápor elől. Ha nincs túl nagy helyed a kertben, viszont szeretnél medencét, ez a megoldás biztos, hogy tetszik majd.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást