10 csinos körömfestési ötlet Valentin-napra

10 csinos körömfestési ötlet Valentin-napra

Címlap / Stílus / Test / 10 csinos körömfestési ötlet Valentin-napra

Az unalmas január elteltével végre újra itt egy jeles nap, amire méltó módon feldíszíthetjük körmeinket, ugyanis február 14-én itt a Valentin-nap! A piros köröm ugyan egész évben divat, de ilyenkor okkal viseljük, hiszen a szerelmesek napját ünnepeljük. Természetesen nem csak annyit tehetünk ebből az alkalomból, hogy feldobunk egy vörös lakkot, hanem igazán kiélhetjük kreativitásunkat a manikűrön. A pink, a szívek és minden egyéb románccal kapcsolatos motívum az ujjainkra kerülhet, a lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt. Amennyiben egy kis inspirációra van szükséged, neked ajánljuk ezt a tíz csinos körömfestési ötletet Valentin-nap alkalmából.

Matt elegancia

A matt szájfestés után mindent elsöprő trenddé vált a matt körömlakk is. Hogy ne legyen unalmas a vörös szín, az egyik körmödre egyszerű, de elegáns szív-motívumot varázsolhatsz letisztult, fekete és fehér mintázatot alkalmazva.

 

Vörös-pink ombre hangulatban

Úgy látszik, hogy annak ellenére, hogy az ombre frizura már kiment a divatból, a ruhákban, a lakberendezésben és a körömfestésben még mindig töretlenül népszerű, így ha nem tudsz dönteni, hogy rózsaszín vagy piros legyen a körmöd, akkor az ellenállhatatlan ombréval lehet mindkettő egyszerre.

 

Csókos szájak mindenütt

Rúzsos puszinyomok manikűrbe foglalva: Valentin-napon több csók csattan el a párok között, mint a szürke hétköznapokban és ezt kreatívan ünnepelhetjük meg a körmeinken is ezekkel a cuki csókos szájacskákkal.

 

Sikkes fekete bűvöletében

Ki mondta, hogy Valentin-napon csak pink és piros színekkel pingálhatjuk ki a kezünket? A megunhatatlan fekete minden alkalomra tökéletes választás, hiszen ez a szín maga az elegancia.

Egy visszafogott „love” felirat, pár apró szívecske és már kész is a tökéletes szerelmes manikűr.

 

Te vagy a szívem csücske

Ha nem szereted sem a piros, sem a pink árnyalatot, de mégis meg szeretnéd adni a módját a szerelmesek napjának, akkor ne habozz, hanem varázsold körmöd alkalomhoz illővé ezzel a szív-csücskös francia manikűrrel, ami egyszerre visszafogott és elegáns, mégis kedvesen jelzi, hogy kiért dobog a szíved.

 

Csillámos szív motívum

Egy kis csillogás mindig feldobja a hangulatot, így főleg azon a napon ne mondjunk le róla, mikor a szerelmet ünnepeljük. A két körömre komponált félszív-kristályvonal együtt adja ki az egész szívet, ami a szerelmespárt szimbolizálja.

Egyszerre romantikus és végtelenül glamour stílusú díszítés!

 

Meseszerű szerelem

Ha idén kicsit játékosabbra szeretnéd venni a figurát, akkor engedd, hogy ikonikus rajzfilmek híres szerelmespárjai inspirálják a manikűrödet. A cuki rajzfilmfigurák megrajzolásához kétségtelenül szükség lesz némi kézügyességre, de az eredmény magáért beszél.

 

Apró szívecskék hada

A viszonylag egyszerű dizájn is lehet egyszerre bájos és hatásos. A sok apró, piros szív elkészítése nem nagy kunszt, mégis nagyon szépen mutat a színtelen körmökön és finoman jelzi, hogy ma bizony Valentin-nap van.

 

Pepita Valentin-nap

Ha szereted a változatosságot és ezt az ujjaidon is meg szeretnéd jeleníteni, ezt a különleges dizájnt neked találták ki. Fekete, fehér és bordó színek váltakoznak ezen a stílusos manikűrön, melyen megjelennek a szerelem motívumai. Ezzel a díszítéssel a körmöd garantáltan ellopja a show-t!

 

Romantikus szívmonitor

Van valaki, akiért dobban a szíved? Jelenítsd meg Valentin-nap alkalmából a manikűröd segítségével. A fehér alapon pirossal rajzolt játékos, égővörös EKG-vonalak kedvesen és „tudományosan” dobják fel a piros szíves díszítést.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást