5 csillagjegy, aki mindig fel bír állni a padlóról és újrakezdi

5 csillagjegy, aki mindig fel bír állni a padlóról és újrakezdi

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5 csillagjegy, aki mindig fel bír állni a padlóról és újrakezdi

Vannak, akik sokáig küzdenek azzal, hogy elengedjék a múltat és tiszta lappal folytassák, míg vannak olyan szerencsések, akik ezeket a rettentő nehéz helyzeteket is viszonylag jól kezelik, képesek arra, hogy hamar továbblépjenek. Nézzük, mely csillagjegyekre jellemzőek ezek!

1/5 Kos

Ha Kos vagy, akkor tele vagy energiával, ezt pedig jól tudod kamatoztatni a nehéz időszakokban is. A többi csillagjegyhez képest egész jól viseled a csalódást és a szakításokat. Teszed mindezt úgy, hogy nem mész át kisírni magadat a legjobb barátnődhöz, hanem te magad veszed kézbe az eseményeket és teszed rendbe az életedet.

Nem félsz semmitől, imádod a kihívásokat és soha nem unatkozol, így az esetleges kudarcok után is lefoglalod magadat és új célokat keresel magadnak. Távol tartod magadtól a szomorúságot és a fájdalmat, nem engedheted meg magadnak, hogy összeomolj.

2/5 Oroszlán

A csillagjegyek közül az Oroszlánok képesek leghamarabb túllépni a szakításon és a csalódáson. Mindez nem azért van, mert ne lennél képes komoly érzelmekre, nagyon is kedves és szerető típus vagy, de nem hagyod, hogy bármi elrontsa a jókedvedet vagy kizökkentsen a lelki harmóniából.

Jó tulajdonságod, hogy ha a padlóra kerültél, szinte egyből elkezdesz tervezgetni és azon töröd a fejedet, hogyan is kezdhetnéd újra.

Képes vagy tanulni a hibáidból, kitartásodnak és koncentrálóképességednek köszönhetően legközelebb már hiba nélkül oldod meg az előtted álló feladatot. Vezető típus vagy, mindig rendelkezel egy B-tervvel, igazán elszánt, sőt néha makacs vagy.

3/5 Nyilas

Ha Nyilas a csillagjegyed, akkor viszonylag rövid ideig szomorkodsz, hamar képes vagy összeszedni magadat. Nem mondjuk, hogy nem sújt le túlságosan egy szakítás vagy az, ha elbocsátanak a munkahelyedről, mégis elég erős vagy ahhoz, hogy felkelj a padlóról.

Hagysz időt a gyászra, ilyenkor elvonulsz a világ szeme elől, de ez nem tart sokáig. Ha letelt ez az időszak, akkor mintha mi sem történt volna, folytatod tovább. Alapvetően optimista vagy, ezért úgy gondolod, a jövőben mindig minden jobbra fordul. Tele vagy ötletekkel, tervekkel és alig várod, hogy újra belevethesd magad a kalandokba, baráti össszejövetelekbe.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást