Életmód / Ezotéria

Ez az 5 csillagjegy a legjobb társ számodra, ha a szeretetnyelved az „ajándékozás”

Ez az 5 csillagjegy a legjobb társ számodra, ha a szeretetnyelved az „ajándékozás”

Rák

A Rákok mesterei az udvarlásnak, egyenesen imádják azt a szakaszt az életükben, ami az ismerkedésről szól. Párkapcsolatban a későbbiek során sem igazán engednek ebből, szeretik fenntartani a lángolást azzal, hogy rendszeresen kifejezik érzéseiket apró meglepetésekkel.

Bár szívesen rukkolnak elő tárgyi ajándékokkal is, gyakran inkább tettekkel mutatják meg, milyen fontos vagy számukra.

Ha valaki, akkor egy Rák férfi jó eséllyel fog meglepni egy vacsorával és örömmel elvégzi helyetted a házimunka egy részét, ezzel is terhet véve le a vállaidról. Tudja, ha nem munkával töltöd az idődet, akkor vele tudsz lenni, és ez nagyon fontos számára.

Mérleg

A Mérlegek rendszeresen a harmóniára, az egyensúlyra törekszenek és folyton két véglet között próbálják megtalálni az arany középutat. Nagyon igyekeznek, hogy megfeleljenek a szerelmüknek és minden erejüket bevetik, hogy hosszú távon is tartalmas kapcsolatot ápolhassanak.

Ennek érdekében szívesen meglepik a kedvest különféle ajándékokkal, rendszeresen törekszenek arra, hogy valamilyen nem várt meglepetéssel előrukkolhassanak.

A fontosabb eseményeknek főleg megadják a módját, és igazán nagyvonalúak tudnak lenni. Sőt, ők azok, akik rendszeresen kilesik, milyen ajándékkal tudják majd a legnagyobb örömet okozni, így a figyelmességük miatt még inkább szeretve érezheted magadat a kapcsolatban.

Oroszlán

Az Oroszlán férfiak igazán nagyvonalúak, és szeretik is, ha ezt gondolják róluk. Bár csak úgy nem ajándékoznak meg senkit, aki közel áll a szívükhöz, azt örömmel elhalmozzák figyelemmel, szeretettel és bizony meglepetésekkel is.

Ahhoz, hogy ezt a jó szokásukat sokáig megtartsák, az Oroszlánoknak nagyon fontos a visszajelzés – sajnos ez kicsit árnyékolja is az ajándékozás szeretetnyelvét.

Azonban az Oroszlánok szívből adnak akkor is, ha ebben megbújik némi önös érdek, és saját egójukat szintén ápolják azzal, hogy bezsebelik a meglepetésért járó hálát és köszönetet.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást