Egy nap, ami csak a Tiétek – Arena tippek a kreatív Valentin-naphoz

Egy nap, ami csak a Tiétek – Arena tippek a kreatív Valentin-naphoz

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Egy nap, ami csak a Tiétek – Arena tippek a kreatív Valentin-naphoz

A mindennapok apró-cseprő teendői sokszor terelik el a figyelmünket arról, aki a legfontosabb számunkra: a párunkról. Vannak, akik nem rajonganak a Valentin-napért, de az biztos, hogy ezen a napon mindenki egy kicsit jobban odafigyel szíve választottjára – erről és nem másról szól a szerelem ünnepe. Ha mégis megfűszereznéd valamivel a közös időtöltést, az Arena Plaza tippjeivel igazán emlékezetessé varázsolhatod az alkalmat.

A legnagyobb örömet azzal szerezhetjük párunknak a Valentin-napon, ha valami kreatív és személyre szóló ajándékkal kedveskedünk neki. Persze az együtt töltött minőségi idő legalább annyira fontos, hiszen a közös élmények mélyítik el igazán a párkapcsolatot” – mondja Takács Bernadett, az Arena Plaza pszichológus szakértője.

Szerelemlobbantó Arena tippek:

Egy csipet Franciaország. Ha a párod szereti a meglepetéseket és a finom ételeket, rendezz otthon tematikus estét! Fűzd fel a programokat és a menüt például a Francia Sanzon témája köré: válogass össze hangulatos zenéket, készíts tipikus francia fogásokat, szerezz be néhány macaront, dekoráld ki a lakást Párizsra emlékeztető kiegészítőkkel, és bújj sikkes ruhába!

„All in” randi délután. Szervezz egy olyan programsorozatot, amit biztosan mindketten élvezni fogtok. Kezdhettek például egy közös kávézással a kedvenc helyeteken, utána jöhet egy jó film a moziban, majd lezárhatjátok az estét egy játékos korizással!

Külön, mégis együtt. Persze előfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva külön kell töltenetek ezt a napot, de ebben az esetben is emlékezetessé teheted az alkalmat. Küldhetsz a párodnak szelfit egy kedves és személyes üzenet kíséretében, meglepheted azzal, hogy megrendeled neki a kedvenc ételét az irodába, de akár egy ötletes kis ajándékot is feladhatsz, ami biztosan feldobja majd a hangulatát.

Nézzetek farkasszemet! Ha hosszú volt a napotok és nem sok erőtök maradt, próbáljátok ki ezt: üljetek le, és nézzetek egymás szemébe 3 percen keresztül (nevetni ér! J). Egy felmérés szerint ugyanis, ha a párok gyakran csinálják ezt a kis „gyakorlatot”, az elmélyíti közöttük az intimitást.

Az utazás szerelmeseinek. Ha valami igazán emlékezetessel szeretnéd meglepni a párod (és persze magadat is), mi más jöhetne szóba Valentin-napon, mint egy romantikus út a szerelem fővárosába, Párizsba? Érdemes körülnézni a last minute ajánlatok között, de az Arena Plaza Valentin-napi játékában most egy közös fotó is elég lehet ahhoz, hogy Tiétek legyen egy párizsi álomhétvége! Részletek ITT

+1 tipp: Ha még nincs ötleted, mivel lepd meg a szerelmed, az Arena Plazában biztosan találsz hozzá illő ajándékot – február 15-én ráadásul 20%-os kedvezménnyel vásárolhatsz az üzletekben!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást