Párkapcsolat / Szerelem

Csábító testbeszéd – Így vedd le a lábáról!

Csábító testbeszéd – Így vedd le a lábáról!

Az ismerkedés elején eltúlzott képet mutatunk magunkról a férfiaknak, hogy bevésődjenek alapvető jellemvonásaink. Ahogy a nők az első csók alkalmával el tudják dönteni, hogy kell-e nekik a férfi, úgy a férfi az első találkozás alkalmával vési be az agyába a nőt, gyakorlatilag megtanulja fontosabb jellemvonásait, amitől képtelen gondolatilag elszakadni. A csábítás trükkjeivel éppen ezért igen óvatosan kell bánni, ha nem akarunk szemrehányást kapni később, hogy: nem ilyennek ismertelek, csalódtam benned, stb.

A mosoly

A férfiak a vidám nőket kedvelik. Ösztönösen a vidámságra, mosolyra, – egy boldog otthon lehetőségére, amiért a világgal kell megküzdeni – vágynak. Ezért, csak és kizárólag mosollyal az arcodon érdemes pasi fogásba kezdened.
Ezzel sugalld, hogy nem törnek le a problémák, megnyugodhat melletted a mindennapos, férfias harcok után. Fogad és szád legyen ápolt, ám ne vidd túlzásba, mert azzal azt éred el, hogy túlságosan csábítónak tart majd, és a tesztoszteron győz az érdeklődésen alapuló, kibontakozó érzelmek helyett.

A tekintet

Ez a legnehezebb, mert nagyon könnyű túlzásba vinni. Érdemes tükör előtt gyakorolni. Az igéző tekintet alapja az ápolt, ívelt szemöldök. A Biblia szerint keretet von a tekintet köré, mélyebbé teszi azt… gyakorlatilag halálos fegyverként kezeli. A hosszú szempilla igéző, de csak akkor, ha nincs rajtuk annyi festék, hogy bogárlábaknak tűnjenek.
Lassan pislogj, ilyenkor egy leheletnyit told előrébb állad, jelezve, hogy akkor is csábító vagy, ha gyönyörű szemeid, amit az imént dicsért, nem játszanak szerepet. Az áll enyhe előre tolásával a lezáruló tekintet a szempillák alól indul, amelytől rendkívül vonzónak tűnik a nő.

Játssz a hajaddal

A haj a legkacérabb fegyver, csábító erejét már az Ószövetségben felismerték, a muszlim világban is ezért kell elkendőzni a hajkoronát. Honti Hanna, a nagyasszony is úgy vélekedett, bármilyen baklövést elkövethetsz, de ha a hajad nem ápolt, az főbenjáró bűn. A haj lényege, hogy látványosan tudd csavargatni az ujjad körül.
Ezt fokozhatod is. A válladtól a füled tövéig lassan végig cirógatod egy ujjal a nyakadat, egy nem létező hajszálat odébb simítva, miközben bámészkodsz. A hajadnak mindig legyen szolid, ápolt illata, ez egy titokzatos, érintésre csábító felhőt von köréd.

Érintsd meg az arcod

Az arc lágy, óvatos érintése, egy ujjal való végig simítása a száj, szem, fül környékén, ötleteket ad a pasinak. Jelzi, hogy érintésre, simogatásra, babusgatásra vágysz. A férfi mindig megmentő lovag akar lenni, csak nem mindig tud róla.
Ezt az ösztönös vágyat neked kell a felszínre hoznod. Az arc érintésének fegyvere úgy a leghatásosabb, ha vállad egy kicsit összébb húzod, fejed oldalra biccented. Ezzel a női törékenységedet mutatod meg.

Érintsd meg a férfit

Óvatlanul és lassan, a szemébe nézve és mosolyogva, kizárólag a kommunikáció részként, és kizárólag semleges helyet érints a testén. Ilyen terület a felkar és a belső könyök között rész. Figyelem, a kezed, körmöd legyen ápolt, mozdulataid legyenek kecsesek.
A verbális kommunikáció lehetőleg ilyenkor semleges téma legyen, hogy úgy érezze, bármiről is szóljon a beszélgetés, te ösztönösen vonzódsz hozzá. Ez legyezgeti a hiúságát, és udvarló üzemmódban kezd el létezni.

Lábak szerepe

Mindig szoknyát – épp, hogy fedje a térded – és harisnyát vegyél fel csábításhoz. Egyrészt, mintájával javíthatod lábad formáját, másrészt egy elegáns, a meghódításhoz energia befektetést igénylő női ideált sugall. Arról nem is beszélve, hogy kénytelen vagy megigazgatni néha, amit, ha kellő eleganciával, lassan teszel, felfelé haladva a térd feletti rész irányába, a férfinak egyből az jut az eszébe, hogy ez a mennyországba vezető út.
Álló helyzetben, beszélgetés közben két lábfejed mindig legyen a férfi irányába nyitott, úgy, hogy sarkaid kicsit legyenek összezárva. Ez azt jelenti, hogy nyitott vagy felé, de a tolakodást nem díjazod… és elegáns is ez a lábtartás.

Fejleszd a testbeszéded!

A kifinomult testbeszéd igényességet sugall, és arra készteti a férfit, hogy ő maga is igényes legyen, amikor megérint. Arról nem is beszélve, hogy ha te jól játszol a testeddel, az azt is feltételezi, hogy a férfi testével is jól fogsz játszani. A testbeszédet mindenképp érdemes profi szintre fejleszteni, még akkor is, ha most csak futó kalandra vágysz, mert eljön az a kor, amikor a hamvasságod már nem fegyver, mert nincs. 
Egyéb iránt érdekesebb, titokzatosabb és olcsóbb csábítási forma, mint az, ha leitatod az áldozatot. Sok időt igényel ennek elsajátítása, akár éveket is. Csak nézz a gésákra, akik kisgyermekkoruktól tanulják a csábítás művészetét.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást