Céges nőnapi ajándékcsomagok – nem csak cégeknek!

Céges nőnapi ajándékcsomagok – nem csak cégeknek!

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Céges nőnapi ajándékcsomagok – nem csak cégeknek!

Közeleg a nőnap ünnepe, amely tudjuk, sokak számára eléggé megosztó. Holott ezt a nézetet egyszerűen csak félre kellene tenni, és csupán csak arra gondolni, hogy mennyire jó érzés a nőknek, ha bármilyen ajándékot kapnak, legyen az egy kis édesség, egy szál virág vagy netán egy komplett ajándékcsomag. Adni mindig jó dolog, és ne feledkezzünk meg erről a kis figyelmességről ezen a napon sem. (x)

Ahol készre összeállított csomagokat találsz

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat nőnapi ajándékcsomagjai azért különleges kompozíciók, mert egyrészt nincs velük semmi dolgunk, csak megrendelni, kifizetni, majd pedig átadni a kollégáknak. Másrészt pedig olyan nagy volumenből válogathatunk, hogy az is talál magának, illetve kollégáinak meglepetést, aki kisebb költségvetésből gazdálkodik és az is, aki most egy nagyobb összeget szeretne erre az alkalomra szánni.

Az előre összeállított ajándékokat azért is szereti mindenki, mert ritka az olyan eset, amikor igazán jól ismerjük a kolléganőket, főleg, ha egy multinacionális vállalatról van szó, több különböző osztállyal. De az általános érvényű igazság az, hogy minden nőt mosolyra késztet egy szál virág, egy kis édesség vagy bármilyen meglepetés, amellyel azt jelezzük a számára, hogy megbecsüljük a munkáját, tiszteljük és értékeljük. Ráadásul sok nő egyszerre több fronton is helyt áll, amiért egy nőnapi elismerés igazán csekély beruházás.

Egyre változatosabb céges ajándékok

Szerencsére azt lehet tapasztalni, hogy a kisebb vagy nagyobb vállalatok már nem csupán karácsonykor lepik meg dolgozóikat valamilyen céges ajándékkal, hanem kisebb ünnepek idején is, mint amilyen a nőnap. Ezért is fontos, hogy egyre szélesebb palettáról tudjanak meríteni a szervezők, minél kreatívabb, finomabb és különlegesebb ajándékokból álljon az a meglepetéscsomag.

A Hónap Ajándéka ajándékküldés több száz kész összeállítással várja az érdeklődőket. Oldalukon kategóriákba csoportosítva találjuk meg az ajándékcsomagokat, amelyek között megkülönböztetünk alkalmak szerinti, illetve hölgyeknek, uraknak szánt bontásokat. Egyedi ajándékcsomagokat is össze lehet állítani, ez ügyben érdemes megkeresni a webáruház munkatársait, akik segítenek bármilyen elképzelés megvalósításában.

Nőnapi ajándék ötletek

Minden céges ajándék esetében jó képet mutat az adott cégről, ha a csomag tartalmaz valamilyen logózott ajándékot. Lehet az egy édesség, egy reklámajándék, mint pl. egy bögre. Egyrészt jóleső érzéssel fogja eltölteni a használóját, mikor kezébe veszi, másrészt ez egy jó marketing eszköz is a cég számára, ha netán a kollegina külföldi vagy valamelyik családtag, ismerős látja meg az ajándékot.

A webáruházban kapni lehet kész virágcsokrokat is, de a hölgyek magról is szeretnek növényeket nevelgetni, ezért apróságnak tűnik, mégis nagy értékű ajándék a virágmag, amelyet érdemes kiegészíteni egy kézműves csokoládéval, bonbonnal, akár logózható díszdobozban. Biztosak lehetünk abban, hogy minden kolléganőnek felejthetetlen nap lesz a nőnap.

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!