Ezt látnod kell: vadaspark-élmény online, a kanapéról!

Ezt látnod kell: vadaspark-élmény online, a kanapéról!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Ezt látnod kell: vadaspark-élmény online, a kanapéról!

A Budakeszi Vadaspark a járvány- és egészségügyi helyzet miatt ideiglenesen bezárja kapuit a látogatók előtt.

Az élet azonban zavartalanul folytatódik a kerítés mögött. A természet és az állatok szerelmeseinek továbbra sem kell nélkülözniük kedvenceiket. Ha nem is személyesen, de online meglátogathatják őket, bepillanthatnak a park lakóinak mindennapjaiba és megtudhatnak róluk számos érdekességeket. Ugyanúgy, ahogyan a tavaszi hasonló helyzetben már megszokhatták a Vadaspark kedvelői.

Az érdeklődők a következő időszakban – szakemberek és a gondozók segítségével – a közösségi média felületeken pillanthatnak be a Vadaspark 60 állatfajának és csaknem 200 egyedének cseppet sem unalmas életébe! Számos fotó, videó és online közvetítés formájában továbbra is nyomon követhető, hogy mivel tölti idejét Szilveszter, a vadmacska, Rita, a hiúz vagy Chili és Parázs, a vadaspark róka testvérpárosa.

201111_rokak.jpg
Chili és Parázs

Újraindul a Vadasparki Mesesorozat. Az évente – ezúttal online, élőben – megrendezett Kövér Cinkék Napján az internetre kapcsolódók elsajátíthatják a téli madárvédelem legfontosabb tudnivalóit, majd téli madáreleséget készíthetnek. A látványetetések és a tréningek szintén online követhetők. Az állatok hangjait izgalmas videókon keresztül ismerhetik meg mindazok, akik érdeklődnek eziránt.   

A „Vadaspark-élményért” és az online közvetítésekért érdemes figyelemmel kísérni a Budakeszi Vadaspark hivatalos Facebook és Instagram oldalát, melyek az alábbi linkekre kattintva érhetők el:

https://www.facebook.com/budakeszivadaspark
https://www.instagram.com/budakeszivadaspark/

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást