Életmód / Ezotéria

Ez a borfajta illik a leginkább hozzád – zodiákusod szerint

Ez a borfajta illik a leginkább hozzád – zodiákusod szerint

Kos

A hozzád leginkább passzoló bor: narancsbor

Miért pont ez?

Kellően különlegesnek és egyedinek érzed magadat ahhoz, hogy ne olvadj bele egykönnyen a tömegbe, ezért nem is igazán passzolnak hozzád a hétköznapi borok. A narancsbornak gyönyörű napnyugta színe van, tehát látványra sem utolsó, de a valódi csavart a fanyarkás utóíze adja meg. Igazi frissítő, nyári íz, amit minden bizonnyal nagyra értékelnek azok, akik szeretik a különlegességeket.

Bika

A hozzád leginkább passzoló bor: Barolo

Miért pont ez?

Ha valaki, akkor egy Bika szereti megadni a módját az étkezéseknek – benned egy igazi hedonista bújt el, ha a falatozásról és a finom borok megkóstolásáról van szó. Imádod az örök klasszikusokat, élvezed a hagyományos ízeket, ezért számodra nagyon jó választás egy finom Barolo. Ez a bor fűszeres, masszív, karakán és gazdag az aromatikája, ráadásul az egyik legnemesebb olasz bor, így tökéletesen megfelel az elvárásaidnak.

Ikrek

A hozzád leginkább passzoló bor: Chenin blanc

Miért pont ez?

Ikrekként szeretsz kísérletezgetni, hiszen nagyon kíváncsi, érdeklődő az alaptermészeted. Emiatt kiemelkedően jól illik a személyiségedhez a francia Chenin blanc szőlőfajta, mert ez hozzád hasonlóan sokoldalú: a nagyon száraz boroktól kezdve, egészen a mézédes változatokig, még pezsgő készítésére is használják. Éppen ideje, hogy a teljes repertoárt megízleld!

Rák

A hozzád leginkább passzoló bor: Zinfandel

Miért pont ez?

A Zindfandel Kaliforniából származó szőlőfajta, a belőle készült vörösbor igazán tüzes, tartalmas és mindenekelőtt száraz, mégis jelen van benne egyfajta mediterrános, gyümölcsös hangulat. Mint közismert, a Rákok nagy szerelmesei a romantikának, ezért kifejezetten testhezálló számodra egy ilyen ízvilágot felvonultató borfajta.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást