Életmód / Ezotéria

Egy asztrológus elárulta: 2020-ban ezeken a napokon a legszerencsésebb megházasodni

Egy esküvői dátum megválasztásánál rengeteg tényezőt kell figyelembe venni. Az időjárás csak egy a sok közül, hiszen az is szerepet játszik a döntésben, hogy páros vagy páratlan számra esik az adott nap, esetleg milyen jelentése van az életünkre, kapcsolatunkra az adott dátum. Hogy egy kicsit megkönnyítsük a dolgodat, eláruljuk, külföldi asztrológusok szerint 2020-ban melyek lesznek a legszerencsésebb (és legkevésbé szerencsés) napok egy lagzira!

Carolyne Faulkner amerikai asztrológus úgy véli, minden évnek megvannak azok a napjai, amelyeken a leginkább érdemes megházasodni, hogy bebiztosítsuk magunknak az örökké tartó szerelmet és boldog házasságot.

Mikor legyen a nagy nap?

Az egyik legjobb választás szerinte idén a február lesz, tekintve, hogy 2020.02.20. egy igazán csodálatos együttállást alkot. A 20-as szám az angyalokat szimbolizálja, ami egyúttal egy új kezdetet jelent (az életünkben és a kapcsolatunkban egyaránt), ráadásul a kettes szám a számmisztika szerint egy olyan nőt jelképez, aki erős és kitartó, ugyanakkor képes fejet hajtani más előtt. Nem véletlen, hogy mindig az ilyen különleges együttállások népszerűek: 2019-ben október 19. volt a legfelkapottabb, míg 2018-ban az augusztus 18. tarolt.

Persze a februári dátum valószínűleg a többségnek már túl közeli egy esküvőszervezés esetén, de aggodalomra így sincs okod.

Greg Summers asztrológus szerint ugyanis a szeptember 19. legalább ennyire jó dátum lesz majd egy házasságra! Ez a nap ugyanis a Szűz jegy végére, és a Mérleg kezdetére esik, ezzel tökéletes lehetőséget teremtve egy meghitt és érzelmes ceremóniára, majd boldog házasságra.

Arról nem is beszélve, hogy a Hold épp a legtökéletesebb pozícióban áll majd ahhoz, hogy még mélyebb spirituális kötődéseket hozzatok létre.

Hasonlóan pozitív erőkről vélekedik a szakértő 2020. 05. 04. esetén is. Úgy tartja, a Bika jegyében megházasodni jó döntés lehet, tekintve, hogy ez a jegy pozitív hozzáállást és termékenységet is hoz magával.

És amit nem érdemes választani

Ugyanakkor nem tudunk elmenni azon dátumok mellett sem, amelyek Greg Summers szerint kevésbé szerencsések egy esküvőre az idei évben.

Úgy véli, 2020-ban nem igazán lesznek olyan időpontok, amelyek kifejezetten balszerencsét hoznának, ám szerinte egy júniusi lagzi általánosságban talán nem a legjobb választás.

Tekintve, hogy az Ikrek jegy hatásai képesek lehetnek elmélyíteni az új és régi konfliktusokat két házasodó fél között, érdemes lehet kétszer is meggondolnod a dátumot. De persze ha a viták megbeszélésére alaposan odafigyeltek, és próbáltok minél türelmesebbek lenni egymással szemben, a dátum sem lehet probléma! 

Olvastad már?  A Rák személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

Ha hosszú távon gondolkodsz

2021 talán még távolinak tűnik az újév kezdetén, de ha nemrég kérték meg a kezed, meglehet, hogy már a jövő évi esküvő fér bele az időtökbe. A szakértő szerint az év közeledtével könnyebb lesz megmondani, melyek lesznek majd igazán szerencsés dátumok, de azt már most bátran kijelentette, hogy augusztus tökéletes lehet egy esküvőre.

Az Oroszlán jegy ereje ugyanis ekkor a legerőteljesebb, így szenvedéllyel és érzékiséggel tölti meg az újonnan kezdődő házasságot. A péntek 13-akat pedig továbbra is érdemes elkerülni, de szerencsére 2021-ben csak augusztusra jut egy ilyen, ezt könnyű lesz megjegyezni!

Horoszkóp oldalak csillagjegyek szerint
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást