4 árulkodó jel, hogy neked is lélekgyógyító képességeid vannak

4 árulkodó jel, hogy neked is lélekgyógyító képességeid vannak

Címlap / Életmód / Ezotéria / 4 árulkodó jel, hogy neked is lélekgyógyító képességeid vannak

1. Végtelenül érzékeny vagy

A gyógyító lelkek nagyon érzékenyek, hiszen képességük részben abban gyökeredzik, hogy kiválóan ráhangolódnak más emberek érzelmeire, gondolataira. Emiatt szörnyen érzik magukat akkor, ha rosszat, kegyetlenséget látnak, vagy tapasztalnak, akkor is, ha az semmilyen hatással nincs a saját életükre.

Ha te is gyógyító lélek vagy, ezek a negatív események időről időre elveszik a magabiztosságodat, a hitedet, és hosszú hetekre, hónapokra elkeserítenek, akár depresszív hangulatba is taszíthatnak. Te vagy az, akinek egyenesen beleég a retinájába egy-egy olyan kép, ami bántalmazást örökít meg, vagy néhány olyan mondat, amit a füleid hallatára a gyengébbek fejéhez intéztek mások.

2. Önzetlen vagy

Lehet, hogy környezeted nem érti meg, hogy lehetsz ennyire önzetlen, kedves és támogató, ugyanis sokszor úgy adsz, hogy azért cserébe semmit nem fogadsz el. Egyszerűen zsigerből jön, hogy másoknak segíts, másokat támogass, mert ez téged is teljesen boldoggá tesz. Tudod, hogy nem menthetsz meg mindenkit, de általában megpróbálod. Ha elkapod a fonalat, akkor pedig a végletekig elmész, hogy az illetőnek a lehető legjobbá tedd az életét.

Te vagy az, aki gyűjtéseket szervez, vagy éppen csendben, a háttérben segít. Hiszel abban, hogy nem csak a nagy dolgok, hanem a kicsik is számítanak, pontosan emiatt téged már az is örömmel tölt el, ha csak egy extra mosolyt ki tudsz csikarni valakiből.

3.
Azonnal tudod, ha baj van

Mivel nagyon jó intuíciós képességekkel rendelkezel, kiválóak a megérzéseid, és remekül értelmezed a metakommunikációs jeleket is, azonnal észreveszed, ha valaki szenved. Téged nem lehet átvágni egy-egy mondattal, mindig a szavak mögé látsz, és gondolkodás nélkül rákérdezel, ha úgy látod, az illetőnek segítségre lenne szüksége.

Nem is kell, hogy nyíltan elmondják, mi a gondjuk, az apró szenzorjaid egy pillantás után tudják, mi a gond. Sokszor arra sincsen szükség, hogy a környezetedben élők elmondják, mire lenne szükségük. Te általában azonnal kitalálod, hogy egy ölelés, vagy éppen egy hosszan elhúzódó beszélgetés fogja-e meghozni azt a fordulatot, amire nekik most nagy szükségük van.

4. Nyugalmat árasztasz

Ezt abból is érezheted, hogy az emberek örömmel fordulnak hozzád akkor, ha problémájuk adódik. Sokak számára te olyan vagy, mint egy pótanya, aki már a puszta jelenlétével is segít a gondok megoldásában. Ez részben a korábban felsorolt tulajdonságok miatt van így, részben pedig azért, mert erős személyiséged extrém mennyiségű nyugalmat áraszt.

Ha kellően közel áll hozzád az a személy, aki segítségre szorul, lehet, hogy meg sem kell szólalnod, az is segítség, ha néma csendben ültök egymás mellett. Az emberek egyszerűen keresik a társaságodat, örömmel vannak veled, és kedvesek is, hiszen csak azt adják, amit tőled kapnak.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást