Párkapcsolat / Szerelem

Mit árul el a férfiak testbeszéde?

Mit árul el a férfiak testbeszéde?

Nem tudod, mit gondol rólad a pasi? Úgy érzed, nem őszinte hozzád? Figyeld a testbeszédét, ezzel akaratlanul is sok mindent elárul magáról!

Feléd mutatnak a lábfejei

A lábfej az a testrészünk, melyet a legkevésbé tudunk befolyásolni, mivel az nincs annyira szem előtt, így gyakran elfeledkezünk róla. Amennyiben tetszel neki, vagy szimpatikusnak talál a pasi, akkor a lábfejei feléd fognak nézni, nem pedig más irányba, mert az azt jelentené, hogy legszívesebben elmenne.
Ha többen beszélgettek, azt figyeld, kinek az irányába mutatnak a lábfejek, ne pedig azt, hogy felsőtestével ki fele fordul.

Hüvelykujj a zsebben

Ha a hüvelykujj a zsebben lapul, és csak a többi látható a külvilágnak, az nagyfokú bizonytalanságról árulkodik. Amennyiben ezt tapasztalod, az azt jelenti, hogy beszélgetőpartnered bizonytalan és feszélyezve érzi magát.
Ez lehet azért, mert nem akar veled társalogni, viszont kisfiús zavartságot is jelezhet. Hogy eldöntsd, vajon vonzalom, vagy unszimpátia van a háttérben, mindenképp meg kell figyelned a többi jelet is!

Nyílt testtartás

Az, aki jól érzi magát a társaságodban, valószínű, hogy nyitott testtartást fog felvenni, azaz karjait nem fonja maga előtt össze, lábát nem keresztezi. Ha ezt teszi, egyfajta falat képez maga előtt, és nem szeretne Téged beengedni a személyes terébe.

Utánozza a mozdulataid

Az egyik legbiztosabb módja, hogy megtudd, szimpatizál-e veled, hogy utánozza a mozdulataidat. Érdemes megfigyelni, hogy ha Te iszol, Ő iszik-e, ha megmozdulsz ő is helyzetet változtat vagy sem.
Természetesen nem azonnal és nem egyfolytában, elég furán nézne ki, ha például kávézás közben állandóan mozgásban lennétek.

Nyaktájékát simogatja

Ha egyik kezével a nyaktájékát simogatja, akkor egyértelműen zavarban van és ideges. Önbizalomhiányos férfiaknál gyakran megfigyelhető, ekkor küldj neki bátorító jeleket, hogy visszanyerje magabiztosságát! Ugyanezt jelenti, ha a nyakkendőjét kezdi el igazgatni.

Felhúzza a szemöldöklét

Egy pillanat műve, mégis sokatmondó mozdulat. Ha olyasvalakivel beszélgetünk, aki tetszik nekünk, akkor akaratlanul gyorsan megemeljük a szemöldökünket, egyrészt, mert akkor nyitottabb lesz a tekintetünk, valamint az arcunk is kisimul.
Néha tudatosan alkalmazzuk, ekkor általában csak az egyiket emeljük meg kicsit hosszabb ideig. Egyértelmű jel.

Mikor hazudik?

Egy ügyesen taktikázó férfit nehéz lebuktatni, de nem egy lehetetlen feladat. Az, hogy a szemedbe nézzen akkor is, ha éppenséggel hazudik, gyorsan tanulható. Viszont gyanakvásra adhat okot, ha tenyerét egy pillanatra sem mutatja és a hangja kissé magasabbá válik.
Ezen kívül diszharmónia mutatkozik meg az arcán, mint például a száj sarkának apró rezdülése, hunyorgás és a pupillák beszűkülése.
További jelek, hogy hazudnak nekünk!

Lábujjai felfelé néznek, a sarok a földön

Amikor az ember örül, és jól érzi magát, sokszor táncol a lábfeje. Ez nem egyenlő az ideges lábrázással, mivel ebben az esetben a sarok a földön nyugszik.
Ha jó hírt kap valaki, gyakran megfigyelhető nála ez a mozdulat, csakúgy, mint a friss szerelmeseknél. Amennyiben rajtakapod ezen a pasit, tuti, hogy igazán felszabadult a társaságodban, és örül, hogy veled lehet.

Feléd hajol

Ösztönösen azok felé hajolunk, akiket kedvelünk, így nem félünk őket beengedni a személyes terünkbe. Ha egy pasi meghitt szituációban igazán közel kerül hozzád, biztosra veheted, hogy akar tőled valamit. (Vigyázz, mert vitás helyzetekben ez agresszióra is utalhat!).
Abban az esetben, ha Te kezdeményezed azt, hogy felé hajolsz, és ő erre meghátrál, akkor sajnos a közelséged kényelmetlen neki, így jobb, ha nem akarsz tőle semmi komolyat!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást