Ezek a vonások árulkodnak arról, hogy tökéletes lesz vele a szex

Ezek a vonások árulkodnak arról, hogy tökéletes lesz vele a szex

Címlap / Szerelem / Szex / Ezek a vonások árulkodnak arról, hogy tökéletes lesz vele a szex

Változatos arcformák

Az arcformákat tekintve mindent visznek a szögletes arcberendezéssel, széles állkapoccsal rendelkező férfiak. Ez a forma nem csupán a magas tesztoszteronszintre enged következtetni (ami már eleve jó jel a szexuális teljesítményt tekintve), hanem arra is, hogy a férfi életében különösen fontos szerep jut az együttléteknek. A szögletes arcformával rendelkező férfiak ösztönösen cselekszenek és ilyen nőt is keresnek maguk mellé, kedvelik a határozottabb, vadabb és szenvedélyesebb szexet.

Egyébként nem csak a szögletes formák, hanem az arc mérete is árulkodhat a szexuális igényekről: minél inkább hosszúkás arc társul a szögletes állakhoz, annál nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb a férfi szexuális igénye, ellenben a rövidebb, kisebb arc arra utal, hogy ezek a férfi kiugróan sokszor szeret ágyba bújni. 

Méretes ajkak

Nem igazán volt olyan korszak, vagy akár trend, amikor a vékony ajkak népszerűek lettek volna. Gondolkoztál már azon, vajon miért akarjuk mi nők is folyton teltebbnek, dúsabbnak mutatni a szánkat?

Nos, ez nem csak azért van így, mert az egyik legszexibb erogén zónánk a szánk, hanem mert a dús ajkak árulkodnak arról is, milyenek vagyunk az ágyban.

Ha a kiszemeltednek igazán csókolnivaló, telt ajkai vannak, akkor az nem csupán az intim méreteire enged következtetni, hanem arra is, hogy szenvedélyes és odaadó szeretővel van dolgod. 

Árulkodó orr

Akárcsak az ajkaink, úgy az orrunk is meghatározó az arcberendezésünket illetően, és bizony lehet következtetni a formájából arra, milyen férfival van dolgod. Ha a kiszemelted orra hosszúkás és inkább hegyesnek mondható, akkor egy játékos, kalandra vágyó szeretővel van dolgod, aki lehengerlő magabiztosságával gond nélkül levesz a lábaidról.

A sasorrként is ismeretes, hangsúlyos és feltűnő orr fantáziadús, erotikus felfogással alaposan megáldott, míg a pisze orr inkább tapasztalatlanabb, kevésbé bátor férfira utal. A feltűnő, csontos, esetleg kicsit kampósnak is nevezhető orrú férfi remek szerető lehet: nagyon odafigyel partnere igényeire az ágyban, figyelmes és hódító személyiség.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást