Anti-aging kézápolás tudnivalói 

Anti-aging kézápolás tudnivalói 

Címlap / Stílus / Test / Anti-aging kézápolás tudnivalói 

Kézápolás a mindennapokban 

Arcunk mellett kezünkön jelennek meg legkorábban a bőr öregedés jelei, ahhoz, hogy minél hosszabb ideig fiatalos, rugalmas és ápolt maradjon, gondos kézápolás szükséges. 

Az öregedés folyamata természetes, megállítani nem lehet, a késleltetése érdekében viszont tehetünk néhány dolgot. Ezáltal elejét vehetjük a korai bőröregedésnek, csökkenthetjük a bőr hiperpigmentációját, és mérsékelhetjük a ráncok megjelenését. 

Praktikus megoldás például a BIOLA Webshop bio készítményei között megtalálható Bio centella kandilla rejuvenáló kézkrém, mely egy komplex bőrápoló készítmény. Gyógynövény komponenseivel és bőrtápláló olajokkal segíti a bőrregenerációt. Megfelelő hidratációt biztosít kövirózsa, aloe és lenmag kivonat révén. Támogatja egy fiatalosabb bőrállapot helyreállítását, vitaminok és antioxidáns összetevők által, így feszesebb és bársonyosabb is lesz kezünk bőre.

Hatékony kézápolás

A gondos kézápolás magába foglalja a fényvédők használatát a káros UV-sugárzással szemben, és hidegebb időjárás esetén a kesztyű viselését is. Szintén fontos a folyamatos hidratálás, a bőrtápláló kézápolók rendszeres alkalmazása. Gyakori kézmosás során még több hidratáció szükséges. Hatásos például ha alvás előtt a gazdagon bekrémezett kezünkre cérnakesztyűt húzunk, melyet reggelig fent hagyunk. 

Barkácsoláshoz, kertészkedéshez, takarításhoz mindig gondoskodni kell a védelemről, egy kesztyűvel megóvhatjuk a kiszáradástól, szennyeződésektől, káros környezeti hatásoktól. Heti rendszerességgel célszerű eltávolítani a kézfejekről, ujjakról az elhalt hámsejteket bőrradírozás által, ezzel támogatva bőrünk megújulását.

BIO kézápolók az anti-aging jegyében 

Szerencsére bőséges a paletta bio készítmények terén, melyek segítik a megfelelő hidratációt, közreműködnek a regenerációban, és kellően táplálják az igénybe vett, érzékeny bőrt kézfejünkön. 

Egy komplex bőrápoló BIOLA termék a centellás rejuvenáló kézkrém gyógynövény kivonatokkal, és bőrtápláló hatóanyagokkal segíti a rugalmas, kisimultabb ápolt bőr kialakulását. Vitaminokkal és homoktövis kivonattal támogatja a regenerációt. Emellett antioxidáns összetevők révén gondoskodik az ápolt, fiatalosan rugalmasabb bőrállapot kialakulásáról. 

Érdemes kipróbálni a bio echinacea kézápoló krémet is, amely többek között allantoint, bíbor kasvirágot, körömvirágot tartalmaz. A hidratációért felelős lenmag és zab kivonat szintén megtalálható összetevői között. Bőrgyógyászatilag tesztelt kézkrém. 

Gondos kézápolási szokások beiktatása szépségápolási rutinunkba elengedhetetlen ahhoz, hogy minél tovább késleltessük antioxidáns hatóanyagokkal a kézfejünkön megjelenő ráncokat és pigmentációt. A folyamatos hidratálás és ápolás segít megőrizni a fiatalos, rugalmas bőrállapotot.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást