Szerelem / Párkapcsolat

5 ok, amiért nem érdemes túl korán lefeküdnöd a pasival

5 ok, amiért nem érdemes túl korán lefeküdnöd a pasival

Elveszed a vadászat lehetőségét

Akármennyire is egyenrangú félnek tekintjük a nőket, kétségtelenül igaz, hogy a férfiaknak szükségük van a becserkészésre. Attól lesz számukra izgalmas és érdekes a randizás, hogy a végén megkaphatják azt, amire – mindannyian tudjuk – nagyon is vágynak.

Ösztöneik vezérlik őket, amivel az égvilágon semmi probléma nincs, hiszen emberek vagyunk, ezeket az ösztönöket tudatosan képesek lehetünk irányítani. Így a férfi is képes lesz várni még néhány hetet, mi több, csak egyre jobban akarni fogja azt, hogy találkozzatok és megtörténjen az, amire egész nap gondolt.

Nem becsül meg, ha túl korán megkapott

Az ösztönök kielégítése sokszor azt is jelenti, hogy a férfi elveszíti az érdeklődését. Éppen ezért abban a rövid időszakban, ami a találkozások és az első összebújás között található, meg kell mutatnod, miért jár veled igazán nagyszerűen, miért te lennél az, akivel egy életen át boldog lehetne. Értelemszerűen minél rövidebb ez az időtartam, annál kisebb az esélye annak, hogy erre képes leszel.

Nyilván az se jó, ha átesel a ló túloldalára, érezni kell azt a határvonalat, ami által még nagyon is kívánatos és érdekes leszel, nem pedig unalmas és visszahúzódó. Mindenesetre az garantált, hogy egy randi után nem fogod meggyőzni arról, hogy te vagy élete szerelme.

Még nem tudjátok elfogadni a kis hibákat

Ha valakibe belezúgtunk, akkor hajlamosak vagyunk minden rossz tulajdonságát, megnyilvánulását figyelmen kívül hagyni. Ám amikor valakivel az első találkozás során ágyba bújunk, akkor nem tudunk eltekinteni azoktól a hiányosságoktól, amik később fel sem tűnnének.

Ilyenkor leginkább technikai, vagy éppen külsőségekre irányuló hibákat fedezhetünk fel, ám ezek sokkal jobban fognak zavarni minket, mint ha mindezzel néhány randi után, egy nagyon is megszeretett személy részeiként szembesülnénk. Bár sokakban élénken él ilyenkor is a tudat, hogy „ez valójában csak egy alkalom”, ha jóformán túlélni kell az együttlétet, mert olyan borzasztónak minősül, akkor garantáltan nem érte meg idő előtt lefeküdnöd az illetővel.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Nem tudjátok, mit akar a másik

Egy beszélgetés után még nem fogjátok tudni, mire vágyik a másik, pedig egyáltalán nem árt, ha feltérképezitek az igényeket. Nyilván minden ember a zsigereiben érzi, ha a másik felet egyszerűen neki teremtették, de ennek az érzésnek a kialakulásához időre, és tapogatózásra van szükség.

Mélyenszántó, viccelődő, mégis komoly kérdésekre, válaszokra, első csókra, érzéki érintésekre… Ezek mind-mind pontosan megsúgják, hogy a megfelelő pillanatban mit és hogyan tudsz majd csinálni annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen.

Elveszítitek az izgalmas ismerkedési fázist

Bizonyára te is ismered, milyen fantasztikus érzés pillangókkal a hasadban hazatérni, miután végre rád mosolygott, megszólított, megfogta a kezedet, vagy éppen megcsókolt… Nos, ezt mind elveszíted, ha az első randi után beadod a derekadat.

Ha így teszel, akkor lemondasz arról az izgalmas és érdekes ismerkedési fázisról, ami egyébként akkor várna rátok, ha kicsit türelmesebbek lennétek, és nem hagynátok, hogy az ösztönök mindent felülírjanak.

Ha mégis megtetted…

Nem kell azért egyből leírni a kapcsolatot, ha az első randi után elragadott titeket a hév. Nem ez lenne az első kapcsolat, ami a fantasztikus szexre épül, majd innen fejlődik tovább tökéletes szerelemmé.

Tény, hogy kicsit elkapkodtátok a dolgokat, de próbáljatok tiszta lappal kezdeni, és a testi hangolódás helyett inkább a lelkiekre fektetni a hangsúlyt, hiszen ez legalább annyira fontos, mint hogy összepasszoltok-e az ágyban.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást