5 ok, amiért a bonyolult nők olyan különlegesek és szerencsés, aki mellett kikötnek

5 ok, amiért a bonyolult nők olyan különlegesek és szerencsés, aki mellett kikötnek

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 ok, amiért a bonyolult nők olyan különlegesek és szerencsés, aki mellett kikötnek

Vannak olyan nők, akiket a „bonyolult” jelzővel lehet leginkább körülírni. Noha ez elsőre negatívumnak hangzik, valójában cseppet sem az: egy bonyolult nő egyszerre szenvedélyes, izgalmas és lehengerlő, erős véleménnyel rendelkezik, és érzelmileg rendkívül összetett. Ugyanakkor egy ilyen nő csodálatos társsá válik, és nagyon szerencsés az a pasi, aki képes őt megtartani maga mellett. Ezt az alábbiak nagyon is alátámasztják!

Egy ilyen nő sosem unalmas

Egy bonyolultnak titulált nő élete egyáltalán nem egyszerű, és nincs két olyan nap, ami egyforma lenne számára. Nagyon jó beszélgetőtárs, és jól beleéli magát mások történeteibe, hiszen számtalan perspektívából képes tekinteni az életre.

Ugyanakkor sziklaszilárd véleménye van, amit nem fél kimondani, így vitapartnernek sem utolsó.

Nem csak a személyisége összetett, hanem a hobbijai is: sosem lehet tudni, épp mi kelti fel az érdeklődését, mivel imádja kipróbálni az újdonságokat. Ezért van, hogy egyik hétvégén falat mászik, a következőn pedig zöldségeket kezd termeszteni az erkélyen.

Olyan őrületes történetei vannak, amiket sosem hallani senki mástól, így mellette soha, senki sem unatkozik.

 

Egy ilyen nő mérhetetlenül őszinte

A bonyolultnak megcímkézett nők egyik legerősebb jellemzője, hogy nagyon őszinték, mivel megvan bennük a bátorság ahhoz, hogy kimondják a véleményüket, és bárkit szembesítenek azzal, ha hatalmas butaságot csinált.

Talán ez lehet az oka annak, hogy a párkapcsolatai mindig nagyon intenzívek, és a gyakori veszekedések elkerülhetetlenek.

Emiatt csak egy igazán erős személyiségű férfi mellett képes megtalálni a boldogságot, máskülönben az egyensúly teljesen felborulna a kapcsolataiban.

Ez viszont együtt jár azzal is, hogy nem mindenben fognak egyetérteni a felek; ám mellette sosem kell hazugságokra vagy füllentésekre számítani, hiszen soha, egyetlen percre sem ferdítene a valóságon.

 

Egy ilyen nő rejtélyes

A párkapcsolatokban gyakran elkövetik az emberek azt a hibát, hogy teljesen megszüntetik maguk körül a sejtelmességet.

Egy ilyen nő mellett viszont ez sosem fordulhatna elő: ő mindig egy kicsit rejtélyes marad a párja szemében.

Mivel kiismerhetetlen és rendkívül spontán, sosem tudja ezt a titokzatos vonását elveszíteni.

Még a közeli ismerősei sem mindig tudják, mire számíthatnak tőle, épp mibe vágja a fejszéjét, ez a rejtély pedig mindig fenntartja a férfiak érdeklődését.

Nem csoda, hogy rengeteg pasi szeretné jobban megismerni őt!

 

Egy ilyen nő intelligens

Egy bonyolult nő kimondottan okos, hiszen csak így tud igazán ügyesen navigálni a zűrzavarban, ami körülveszi őt.

Mindig arra motiválja a párját, hogy csatlakozzon hozzá, és tapasztaljanak meg együtt újdonságokat, ezért olyan hobbikat lehet mellette megtanulni, amit korábban sosem.

Ez a zűrzavar viszont gyakran átcsap nála szétszórtságba is, ez pedig egyáltalán nem egyszerű helyzet számára sem.

Ugyanakkor talán épp ez az oka annak, hogy rengeteg dolgot megtapasztal, amelyekből olyan sokat tanul, hogy az emberek mindig elcsodálkoznak tájékozottságán és intelligenciáján.

 

Egy ilyen nőnek nincs szüksége támaszra

Egy bonyolult nő pontosan tudja, mit érdemel a kapcsolatától, ezért sosem megy bele olyan viszonyokba, ahol tiszteletlenek vele, vagy csak kihasználják őt.

Míg sokan képesek egy rossz kapcsolatban megrekedni, addig ő inkább várakozik az Igazira, mintsem olyan ember mellett legyen, aki nem teszi őt boldoggá.

Amikor pedig találkozik ezzel a személlyel, nagyon tudja szeretni, és vágyakozik rá; de a társának el kell fogadnia, hogy neki sosem lesz szüksége támaszra.

Mindig is két lábbal a földön járt és nagyon független, ez pedig kapcsolatban élőként sem fog változni.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást