A legjobb helyek, ahol élhetsz, ha még mindig szingli vagy

A legjobb helyek, ahol élhetsz, ha még mindig szingli vagy

Címlap / Kikapcsolódás / Utazás / A legjobb helyek, ahol élhetsz, ha még mindig szingli vagy

Lassan úgy érzed, ebben a városban te már mindenkivel találkoztál? Eljátszottál már a gondolattal, hogy kihasználod a függetlenségedet, becsomagolsz egy bőröndöt, és elköltözöl a világ másik felére? Végül is, miért ne tehetnéd? Egy új városban nem csak megannyi új kaland és tapasztalat vár rád, amit szingliként is imádni fogsz, de rengeteg új ember, így ki tudja, talán egy új szerelem lehetősége is! Ezekben a városokban minden adott lesz ahhoz, hogy jól érezd magadat.

Atlanta

Az egy főre jutó éjszakai szórakozóhelyek száma garanciát jelent arra, hogy itt minden este van hová menni, van hol találkozni új emberekkel.

Emellett Atlantában kiegyensúlyozott a nemek aránya, felkapott város a fiatalok körében, így pezseg az élet, ami a frissen alakuló románcoknak is kedvez, ráadásul viszonylag magas a még nem házas lakosok száma – ők Atlanta lakosságának körülbelül 70%-át teszik ki.

Így tehát, ha még keresed az igazit, Atlanta tengerében elég sok hal közül meríthetsz.

 

Belfast

A számtalan szórakozóhely és a megfizethető éttermek garantálják, hogy Belfastban szingliként is lesz mit csinálnod, és ismerkedni is van lehetőség.

Mivel a városban viszonylag sok az egyedülálló, így arra is kisebb az esély, hogy a kiszemeltedről kiderül, egy ideje már elkelt, és te lemaradtál róla.

Nem utolsó szempont az sem, hogy az Egyesült Királyság áraihoz képest Belfastban viszonylag alacsonyak a bérleti díjak, így addig sem kell tönkre menned az albérleted fizetésében, amíg az igazit keresed, és egyedül élsz.

 

Salinas

Ecuador pezsgő kulturális életével, gyönyörű vidékeivel és relatíve alacsony költségeivel a világ minden tájáról vonzza a szingliket, akik szerelmet keresnek, de addig is szeretnék jól érezni magukat.

A tengerparti városokba, mint amilyen Salinas is, sokan költöznek, hogy élvezzék a strandot és a napsütést, amiben mintha szerelembe esni is könnyebb lenne.

Egy kevés spanyol tudás nem árt, ha ide költözöl, de ez a romantikus hangzású nyelv mintha csak még jobban elősegítené, hogy szerelembe ess valakivel egy kókuszba szúrt szívószál fölött.

 

Carvoeiro

A portugál város gyönyörű partvidékével és színes történelmével Európa legszebbjei közé tartozik, ugyanakkor nem olyan felkapott a turisták között, mint például Lisszabon.

A sziklás partokról nyíló lélegzetelállító tájak, a képeslapra illő naplementék, az afrodiziákumnak sem utolsó tenger gyümölcsei és persze a pompás portugál borok mellett szinte nincsenek is rossz randik, de szingliként is élvezni fogod itt az életet.

Arról nem is beszélve, hogy a gazdasági magazinok szerint Carvoeiro tökéletes hely azoknak az egyedülállóknak, akik saját vállalkozást szeretnének indítani, így ha ügyes leszel, és szerencséd van, nem csak a boldogságot, a sikert is megtalálhatod ebben a földi paradicsomban.

 

Chiang Mai

Thaiföld egyik gyöngyszeme már az 1800-as évek óta vonzza a külföldieket, köszönhetően az alacsony áraknak, a pompás időjárásnak, a gazdag történelemnek és a színes kultúrának.

Az ide költözők miatt a város fel van készülve a külföldiekre, nem okoz például problémát egy angolul beszélő orvost találni, vagy beszerezni az ismerős élelmiszereket a bevásárlóközpontokból, ugyanakkor a város őrzi saját kulturális múltját is, így régi és új, európai és ázsiai keveredik itt.

Az egzotikus környezetben rengeteg új kaland várhat rád, ráadásul biztos, hogy a helyiek mellett sok olyan fiatallal is megismerkedsz, akik a világ legkülönfélébb tájairól költöztek ide szerencsét próbálni – vagy éppen megtalálni az igaz szerelmet.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást