Mutatjuk a 3 legösszeszedettebb, és a 3 legszétszórtabb csillagjegyeket

Mutatjuk a 3 legösszeszedettebb, és a 3 legszétszórtabb csillagjegyeket

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mutatjuk a 3 legösszeszedettebb, és a 3 legszétszórtabb csillagjegyeket

Összeszedett típus: Szűz

Nincs még egy olyan csillagjegy, aki ennyire szeretné irányítása alatt tartani az életét, mint a Szűz. Ez a jegy ugyanis mindig pontosan tudja, milyen tennivalók várnak rá, és azt is előre megtervezi, mikor, melyiket tudja le. Kívülről nézve is egyértelmű, hogy teljesen rendben van az élete, és még a legváratlanabb eseményekre is van pár ötlete. Számára egy kérdés létezik: „hogyan lehetne ez ennél is jobb?”

Ő ugyanis mindig a tökéletességre törekszik, hatalmas figyelmet fektet a részletekre, és rendkívül kötelességtudatos. Ha szükséged van egy kis segítségre abban, hogy valakivel átrendezd a lakást dizájn szempontból, vagy helyesírás-ellenőrzés kéne egy beadandó dolgozatnál, a legjobb, ha neki szólsz!

Összeszedett típus: Bak

Úgy tűnik, a földjegyek között sok a precíz lélek, hiszen akárcsak a Szűz, úgy a Bak is ebbe a kategóriába tartozik. Ennek a jegynek akár beceneve lehetne a hatékonyság, hiszen ő nem vesztegeti az idejét csak úgy! Nincs ellenére, ha korán kell kelni, hiszen így a legtöbbet ki tudja hozni a napjából, míg a lustálkodós hétvégéken garantáltan lelkiismeretfurdalása van.

Rendkívül nagy az információéhsége, mindenről mindent tudni akar, emiatt viszont nagyon megfontolt döntéseket tud hozni. Ha van egy célja, akkor azt az alapoktól kezdve felépíti, mindent megtervez, és ennek megfelelően halad előre. Nagyon kitartó, és magas ambícióinak köszönhetően biztos, hogy egy nap még sokra viszi!

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást