Ez az alakodhoz illő tökéletes rövidnadrág fazon

Ez az alakodhoz illő tökéletes rövidnadrág fazon

Címlap / Stílus / Divat / Ez az alakodhoz illő tökéletes rövidnadrág fazon

Egy kényelmes, sokféleképpen hordható és az alakodat kiemelő rövidnadrág a kedvenc nyári darabod lehet, amit gyakorlatilag bármilyen alkalomra kikaphatsz a szekrényből. Ahhoz azonban, hogy az outfiteddel teljesen elégedett legyél, meg kell találnod azt a nadrágot, amiben a legjobban érzed magad – segítünk, hogy rálelj a számodra tökéletes fazonra!

Alma alak

Ha erősebbek, gömbölyűbbek a vonalaid, viszont szívesen mutogatod formás lábaidat, akkor egy koptatott, laza szabású farmer a kedvenced lehet.

Egy ilyen nadrág nem téged visel, hanem te fogod viselni őt, szép formát ad a fenekednek, ráadásul ez a fajta farmer elképesztően divatos is az idén.

 

Alacsony termetre

Ha aprócska a termeted, egy fehér színű rövidnadrág visszahajtott szárakkal azonnal megnyújtja a lábaidat és formásabbá teszi a fenekedet, ráadásul a tökéletes nyári viselet, megannyi alkalomra hordhatsz egy ilyen rövidnadrágot.

 

Hosszú felsőtest

Ha a torzód hosszú, a lábaid pedig picit rövidebbek, egyenlítsd ki az arányokat egy kicsit hosszabb fazonú, combközépig érő nadrággal.

Néhány rojt, koptatás és szakadás szintén segíteni fog, hogy a figyelem a lábaidra terelődjön, és arányosabb legyen a testfelépítésed.

 

Magas és karcsú

Ha hosszú és vékony lábaid vannak, szinte minden rövidnadrág fazon jól áll, de kár is lenne tagadni: a bermudanadrágot éppen az ilyen lányoknak tervezték.

Mindenképpen érdemes beszerezned egyet a gardróbodba, akár egy elegánsabb, textilből készült fazont, akár egy vagány farmer bermudát.

 

Izmos testalkatra

Ha fitt és erős vagy, nem is kérdés, hogy meg szeretnéd mutatni formás lábaidat.

Egy normál derékmagasságú, elvágott és szűk fazonú farmer kidolgozott tested minden vonalát hangsúlyozni fogja, még feszesebbnek mutatja a combjaidat és rátereli a figyelmet a legszebben kidolgozott részletekre.

 

Lapos hashoz

Egy klassz crop topot már beszereztél, és most alig várod, hogy megmutasd a szép, feszes hasadat, amin egész télen meg tavasszal dolgoztál?

Akkor válassz egy magasabb derekú, laza szabású mom jeans fazonú shotot, mert ennél tökéletesebb társat nem találsz ehhez a felsőhöz, és a szép hasad megmutatásához.

 

Rövid felsőtest

Hosszúak a lábaid, ám arányaiban nézve röviden a felsőtested?

Kísérletezz csíkos nadrágokkal!

Ezek a nadrágok a teljes alkatodat megnyújtják, és a lábaidra irányítják a figyelmet, elterelve a tekintetet a tested középső területéről, így kevésbé lesz feltűnő az a kis aránytalanság.

 

Körte alkat

Ha a csípőd az erősebb, remekül fognak mutatni rajtad azok a famersortok, amelyeket úgy vágtak el, hogy az aljuk rojtos maradt, és kilógnak belőlük a zsebek.

A rövidre vágott nadrágok hosszabbnak mutatják a lábaidat, míg a kilógó zsebek egy kis extra takarást adnak az erősebb comboknak, így a legjobb tulajdonságaidat emelik ki.

 

Fiús alkatra

Kísérletezz bátran a legkülönfélébb színekkel és mintákkal, nem csak azért, mert ezek idén nagyon divatosak, hanem azért is, mert a minták a csípődre terelik a figyelmet, így kerekebbnek mutatnak, és szuper szexisnek fogod érezni magadat az új sortodban.

 

Homokóra alkat

Ha a csípőd szélesebb, a derekad viszont karcsú, szinte minden fazon jól fog állni, csak arra ügyelj, hogy hangsúlyozd a derekadat akár egy övvel, akár úgy, hogy betűrőd a felsődet a nadrágodba.

Ez a megjelenés nem csak elképesztően lazának hat, de a legelőnyösebb adottságaidat is kiemeli.

 

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!