10 biztos jel, hogy igazi Alfanő vagy

10 biztos jel, hogy igazi Alfanő vagy

Címlap / Életmód / Lélek / 10 biztos jel, hogy igazi Alfanő vagy

Kihúzott testtartással, magabiztos léptekkel, tiszteletet parancsoló kisugárzással megy el előtted és tátva marad a szád tőle. Ugyanakkor lélegzetelállító, méltóságteljes karizmájával elbűvöl. Árad belőle az erő, a báj, ami egyes nőkből irigységet vált ki, másokból csodálatot.

A kérdés az, hogy vajon te is ilyen nem mindennapi Alfanő vagy-e.

Na, és hogy reagálnak rá a férfiak? Egyesek csodálattal, elismerő tekintettel adóznak, míg mások alázatosak lesznek vagy inkább elmenekülnek előle. Egyszerűen nem lehet nem észrevenni egy Alfanőt. Ha igaz rád a következő 10 jel, de legalábbis a többsége, akkor valószínűleg magad is Alfanő vagy:

1/10. Szereted, tiszteled és becsülöd magadat

Ez a hármasság jellemzi az erős és egyben boldog nőt, de még az Alfanőt is, mint amilyen te vagy. Nem vagy egoista, csak egyszerűen szereted a külsődet, a belsődet, úgy fogadod el magadat, ahogy vagy. Mivel tiszteled és becsülöd azt, aki vagy, ezért nem mész bele olyan dolgokba, amiket nem szeretnél.

Nem szokásod összehasonlítgatni magadat másokkal, sem pedig arra törekedni, hogy megfelelj az elvárásoknak. Senki kedvéért nem erőszakolod meg a lelkedet és nem hagyod, hogy mások kihasználjanak téged.

2/10. Nem félsz egyedül lenni

Téged a legkevésbé sem rémiszt meg az, ha szingli vagy. Szó sincs arról, hogy nincs igényed partnerre, csupán nem attól függ a boldogságod, van-e éppen kedvesed vagy nincs.

Remekül el vagy egyedül is, mindig feltalálod magadat és tökéletesen kitöltöd a szingli-idődet. Nem görcsölsz azon, mikor lesz már pasid, mert úgyis tudod, hogy lesz, addig meg miért kellene rosszul érezned magad? Hiszen te egyedül is egy egész ember vagy!

3/10. Tele vagy tervekkel

Az Alfanő nem lézeng a nagy világban, ahogy te sem. Persze ettől még nagyon is tudsz laza lenni!

De céltudatos vagy és mindig van egy projekt, egy álom, aminek a megvalósításán dolgozol, mert jó érzéssel tölt el, hogy hasznosat csinálsz, illetve tart valahova az életed.

Tisztán látod maga előtt a jövődet. Ehhez párosul egy nagy adag akaraterő, ugyanis amit a fejedbe veszel, azt véghez is viszed. Kész vagy keményen dolgozni a céljaidért és nem hagyod, hogy mások eltántorítsanak a szándékaidtól.

4/10. Folyamatosan képzed magad

Nemcsak tervekkel vagy tele, hanem fejlődési szándékkal is. Mindig törekszel arra, hogy jobb legyél. Szívesen képzed magadat annak érdekében, hogy előrébb léphess a munkahelyeden vagy egyáltalán az életben, ezért is vagy olyan intelligens és sok esetben bölcs. Tisztában vagy azzal, hogy a siker és a boldogulás kulcsa a tanulás. Éppen emiatt nem akadsz ki, ha valaki kritikával illet, mert készen állsz arra, hogy tanulj a hibáidból! Ez az oka annak is, amiért lehet veled őszintén beszélni.

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»