A parfümöd elárulja ki vagy

A parfümöd elárulja ki vagy

Címlap / Stílus / Test / A parfümöd elárulja ki vagy

Mutasd a parfümöd, megmondom, ki vagy! Avagy lássuk, az egyes parfümtípusok milyen személyiségű nőknek tetszenek, és mit árulnak el viselőikről.

Az általunk kedvelt ruhák, színek vagy akár a szórakozás mind rengeteg információ árul el rólunk. Nincs ez máshogy az illatunkkal sem, ezért parfümválasztásunk sok mindent elmond személyiségünkről akár akarjuk, akár nem. Nem véletlen viszont, hogy munkába vagy szórakozni indulva más-más parfümöt fújunk magunkra, hiszen más a hangulatunk, és más benyomást szeretnénk kelteni magunkról.

Virágos

Olyan nők között népszerű, akik vozódnak a nőiesség klasszikus irányához, vagyis akik kedvelik a romantikus filmeket és ruhákat, visszafogottak és kifinomultak. Megjelenésük harmóniájára nagyon sokat adnak, akár katasztrófának is képesek néha megélni, ha valami épp nem tökéletes rajtuk. Nem kifejezetten szeretnek hivalkodni és a középpontban lenni, de családjukban szeretik nélkülözhetetlennek és a család összetartójának érezni magukat.

Szeretteik körében gondoskodók, általában kifejezetten háziasak, és elvárják ennek elismerését is. Ékszerekben soha nem vennének fel erőteljes, domináns darabokat, inkább a finom, kidolgozott, finoman díszített ékszereket szeretik. Imádják a romantikus nyaralásokat, ahol csendben, idilli környezetben lehetnek együtt párjukkal.
Marc Jacobs Daisy, Vera Wang Lovestruck

Fás

A fás illatok néhány jegyükben emlékeztetnek a férfi parfümökre. Így nem csoda, ha elsősorban fiúsabb típusú lányok körében elterjedt, hogy ilyen illatot fújnak magukra. A parfüm kedvelőire általában jellemző, hogy az aktív pihenést részesítik előnyben a nyugodt nyaralással szemben, imádják, ha mindig van valamilyen programjuk, és ha folyamatosan változnak a helyszínek körülöttük. A fás illat egyben a csábítás egyik jellegzetes illata, amit sokan különösen szórakozóhelyre választanak érzéki jellege miatt.
Esprit D’Oscar, Estée Lauder Sensuous Nude

Fűszeres

Erősen egzotikus illat. Viselőjére általában jellemző, hogy érdekli a távol-keleti kultúra, szeret jógázni és meditálni. Általában legkorábban 25-30 éves korban kezdik megszeretni a nők, mivel karakteres jellege miatt érett személyiség illik hozzá. Viselője finom, nem tolakodó, de magabiztos személyiség, aki hatékonyan tud kiállni igaza mellett.
Versense Versace, Coco Chanel

Púder illat

Finomságukat, ártatlanságukat, tisztaságukat hangsúlyozni szerető nők kedvenc parfümje. Előfordul, hogy éppen azért szeretnék ezt hangsúlyozni, mert valami traumán (például váláson) mentek épp át, és ennek lezárásaként jól esik ilyen hangulatú illatot érezni magukon. Kifejezetten elegáns illat, ami irodában, komolyabb vezetői pozícióban lévő nők kedvencévé válik, akik a hatalommal járó keménységet öszöntösen tompítani akarják vele.
NafNaf Fairy Juice, Naomi Campbell Naomagic

Gyümölcs illat

Jellemzően nyáron használjuk, frissességet, vidámságot kölcsönöz viselőjének. Leginkább azok választják, akik jellemzően vidámak, energikusak, és ezt személyiségük kiemelkedően fontos részének tartják. Egyben figyelemfelkeltő, finoman flörtölő típusok is szeretik, akik frissességükkel, vidámságukkal és lelkesedésükkel fegyverzik le a férfiakat.
Escada Taj Sunset, Jimmy Choo perfume

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!