9 jel, ami erősen arra utal, hogy te is indigó felnőtt vagy

9 jel, ami erősen arra utal, hogy te is indigó felnőtt vagy

Címlap / Életmód / Ezotéria / 9 jel, ami erősen arra utal, hogy te is indigó felnőtt vagy

Empatikus vagy, jók a megérzéseid, és mindig a szívedre hallgatsz? Ha ebben a három állításban magadra ismertél, akkor az indigó személyek néhány tulajdonsága máris igaz rád. De vajon miből tudhatod, hogy az indigó felnőttek közé tartozol? Ha mind a kilenc állítás stimmel rád, akkor nagy eséllyel így van!

A kíváncsiságod határtalan

Mindig tudni akarod a miérteket, és nagyon is zavar, ha valami olyan történik körülötted, amit nem értesz.

A környezetedben történő viszályok, beszélgetések, események nagyon érdekelnek, és emiatt általában mindenről tudsz is.

De ugyanez a világ nagy dolgaira is igaz. Te mindig is az a személy voltál, aki szeretett filozofálni, az élet értelmét keresni, és csillapíthatatlan kíváncsisággal bírsz.

Az érdeklődési köröd nagyon sokszínű: téged a kertészettől kezdve a csillagászaton át a filmekig minden lázba hoz.

Ezért is vagy olyan sokoldalú, és ez az oka annak, hogy bárkivel gyorsan találsz közös témát.

Hiszen nem igazán létezik olyan dolog, amiről te ne hallottál volna, és ne foglalkoztatna legalább egy kicsit.

 

Nehezen bírod a szabályokat

Természetesen alapjáraton nincs bajod a különféle törvényekkel és szabályokkal, de ha van valami, amit utálsz, az az, ha keretek közé akarnak szorítani téged. Nem szereted, ha megmondják, mit és hogyan csinálj, ez már tinédzser korodtól kezdve így volt, és felnőttként sem változott.

Úgy gondolod, a te életedet csakis te irányítod, és nem szabad, hogy másnak átengedd ezt a feladatot, még a szerelmed kedvéért sem.

Ezért az ismerőseid mindig is egy kicsit lázadó típusnak tartottak téged, aki nem fél szembeszállni azzal, amivel (és akivel) nem ért egyet.

Emiatt egyébként a klasszikus munkarendet sem szereted, és mindig is a magad ura akartál lenni ezen a téren.

A szabadúszók világában éreznéd jól magad, ezért érdemes lenne olyan munkát keresned, ahol te osztod be az idődet!

 

Érzed, mit éreznek mások

Az empátia nálad nagyon magas szinten üzemel. Elég csak két percet eltöltened valaki társaságában, és máris meg tudod mondani, milyen hangulata van, és hogy bántja-e őt valami.

Ez nem csoda, hiszen afféle kaméleon lelked van, és mások érzései azonnal átragadnak rád is; még akkor is, ha te ezt egyáltalán nem akarod.

Emiatt a szenvedést nehezen bírod látni. Mindegy, hogy egy beteg kiskutyáról vagy egy otthontalan emberről van szó, te szinte azonnal sírni tudnál, az érzések olyannyira hatalmukba kerítenek.

És a legrosszabb számodra az, ha nem is tudsz segíteni.

Mert bár igyekszel minél több jót tenni másokkal, vannak helyzetek, amikhez te kevés vagy – és ez nagyon is bánt téged.

 

A természet és az állatok

Megmagyarázhatatlan kötődés húz téged az állatok és a természet világa felé.

Nincs még egy olyan környezet, ahol annyira felszabadult és boldog tudsz lenni, mint kint a szabad levegőn, például egy erdőben vagy parkban.

Itt töltődsz fel igazán, és ezért is visel meg annyira a téli szezon, amikor kevesebb lehetőséged van kimozdulni.

Az állatokra pedig mindig is inkább társként tekintettél, mintsem olyan lényekként, akik alattad vannak a hierarchiában.

A házi kedvenced az egyik legjobb barátod, és ha meglátsz egy kisállatot, azonnal meg akarod simogatni.

Számodra minden élet ugyanannyira értékes!

 

A depresszió nem ismeretlen

Azt hinnénk, egy ilyen kíváncsi, empatikus lélek életében a szomorúság nem túl gyakori vendég, de sajnos erről szó sincs.

Valójában az indigó felnőttek időről időre megtapasztalják a depresszió borzasztó érzését, és ezeken a napokon erejük sincs arra, hogy akár a boltig kimozduljanak otthonról.

Ez nem meglepő, hiszen nagyon erősen befolyásolják az érzéseidet a környezetedben történő dolgok, és a negatív rezgéseket is sokkal jobban megérzed, mint mások.

Amikor egy kicsit jobban elgondolkodsz azon, mennyi rossz dolog történik a világban, hamar magadba zuhansz, és időre van szükséged ahhoz, hogy ismét a régi önmagaddá változz.

 

A spirituális oldalad

Vannak emberek, akik elzárkóznak a természetfelettitől, nem hajlandóak hinni ebben, és nem is akarnak nyitni.

Ez viszont rád egyáltalán nem igaz!

Magad sem tudod, miért, de mindig is vonzott a spirituális, az ismeretlen, és azt vallod, hogy a világ többől áll, mint amit a saját szemeddel láthatsz.

Hiszel abban, hogy vannak dolgok, amiket még nem értünk, és nem tudunk kézzel foghatóvá tenni, ezért akarsz minél többet megtudni erről a területről.

Lehet, hogy néha érnek téged negatív kritikák spirituális hited miatt, de te ezeket lerázod magadról, mert tudod, hogy mindenki maga dönt arról, miben akar hinni.

 

Az életed értelme

Míg mások a karrierjükben törekednek eljutni a csúcsra, folyamatosan dolgoznak, és kevés idejük marad önmagukra, addig te hiszed, hogy az életednek másfajta értelme van.

Persze fontos számodra is a munkád, és hogy kiteljesedj ebben, de ugyanakkor azt gondolod, nem csak erről szól a Földön töltött időd.

Van valami oka annak, hogy itt vagy, és vannak dolgok, amiket meg kell tenned; a rád váró évek pedig azért vannak, hogy kiderítsd, mik is ezek pontosan.

Nem hiszel abban, hogy a dolgok csak véletlenül történnek. Szerinted mindennek oka van, és később meg is érted, mik voltak ezek.

Csak türelmesnek kell maradnod!

 

A szinkronitás és te

A szinkronitás jeleit nagyon sokszor érzékeled az életedben, és ebben nagy szerepet játszik az, hogy egy ideje már nyitottan állsz a spirituális dolgokhoz.

Például sokszor megesett veled, hogy egymás után több éjszaka is felébredtél valamiért, és az órára pillantva ugyanazt az időpontot láttad, vagy gyakran összefutsz ismerősökkel olyan helyeken, ahol nem is számítanál erre.

A tudatalattid pedig jelzi feléd, hogy figyelj oda a jelekre, és egy ideje erre már képes is vagy.

Ebből tudod megállapítani, hogy tényleg a helyes úton jársz-e, mert ezek nem a véletlennek tudhatók be!

A szinkronitás mutatja meg neked, mennyire haladsz a megfelelő irányba, és ha gyakran vannak hasonló tapasztalataid, egyértelmű, hogy jó utat választottál.

 

Imádsz alkotni

Gyerekkorod óta kreatív személyiség vagy, és bár felnőttként kevesebb időd van alkotni, az ehhez való igényed mégsem tűnt el.

Nagyon érdeklődsz a művészetek iránt, és sok minden képes téged inspirálni.

Ezért aztán rengeteg klassz ötleted van, amiket képes is vagy megvalósítani.

Mindegy, hogy rajzolásról, éneklésről, vagy akár zenélésről van szó, vannak kreatív hobbik az életedben, amelyek feltöltenek és kikapcsolnak.

Ha ez igaz rád, és a fenti jelekben is magadra ismertél, szinte biztos, hogy indigó felnőtt vagy.

Az életben pedig különleges feladat vár rád; már csak azt kell megtudnod, pontosan mi is ez!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást