8 felvillanyozó téli manikűr, amire most nagy szükséged van!

8 felvillanyozó téli manikűr, amire most nagy szükséged van!

Címlap / Stílus / 8 felvillanyozó téli manikűr, amire most nagy szükséged van!

Sokat gondolkoztam, hogy élnék-e olyan helyen, ahol folyamatosan nyár van, de rá kellett jönnöm, hogy szeretem az évszakok váltakozását. Minden időszaknak megvan a maga varázsa, ahogyan a csípős januárnak is!

Különösen odavagyok a téli apróságokért. Tudjátok, azokért a finom kis kiegészítőkért, díszítésekért, amelyek nem túlzóak, mégis remekül feldobják a mindennapokat. Ilyen kis apróság számomra a manikűr is, amibe bármikor belecsempészhetjük a téli hangulatot – és valljuk be, ez ilyenkor, amikor az utcán tényleg csak a szemünk látszik ki a sapka és a maszk alól, remek kiegészítő lehet. 

Téli kiegészítők

A legszebb, legizgalmasabb téli inspirációkat hoztuk el, amit profiként mi magunk is bátran elkészíthetünk otthon. Találtok a listában könnyebb, de nehezebb manikűr-változatokat is, egy biztos, ha magunknak nem is, a körmösünk tuti, hogy bármelyiket meg tudja csinálni. 

Hull a pelyhes

Oké, idén még nagyon keveset esett a hó, de bízzunk benne, hogy ez változni fog. Ha pedig leesnek az első hópelyhek, nincs is stílusosabb kiegészítő egy ilyen manikűr-variációnál. 

Körömmatrica

A legegyszerűbb, mégis legmutatósabb verzió, ha matricát keresünk a manikűrhöz, amit könnyen felhelyezhetünk egy csipesz segítségével a körmünkre, anélkül, hogy hosszas alkotási folyamatba kezdenénk. Ugye milyen jó trükk? 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást