8 mesés frizura, amelyekhez csak néhány hajcsatra lesz szükséged

8 mesés frizura, amelyekhez csak néhány hajcsatra lesz szükséged

Címlap / Stílus / 8 mesés frizura, amelyekhez csak néhány hajcsatra lesz szükséged

Szív alakú csatok

Egy jól megválasztott kiegészítő öltöztet, de ne gondold, hogy ez csak az ékszerekre igaz! A hajcsatod is lehet az összeállításod fénypontja, csak egy olyan darabot kell választanod, aminek egyedi formája felhívja magára a figyelmet. Egy szívecskés csat például kifejezetten romantikus hatást biztosít.

 

Félretűzve az arcodból

Mindegy, hogy van-e frufrud vagy sem, mert egy-két nagyobb, színes hajcsattal akkor is érdemes félretűznöd a tincseidet! A lényeg csak annyi, hogy olyan darabokat válassz, amelyek eltérnek egymástól, de mégis összhangba tudnak jönni, és máris izgalmasabb lesz a frizurád.

 

Egy tincs hátratűzve

Na és mi lenne, ha meghagynál elől egy tincset, és csak e mögött, néhány vastagabbat tűznél hátra? Itt nagyon fontos, hogy olyan hajcsatod legyen, ami önmagában is elegáns és stílusos, mert biztos lehetsz benne, minden tekintetet magára vonz majd!

 

Egyedi lófarok

Ugye, milyen izgalmas lesz a hétköznapi copf, ha hajgumi helyett egy csattal fogod össze a tincseidet? Persze azért biztos, ami biztos, egy vékony (hajadhoz hasonló színű) hajgumival rögzítsd össze a hajadat, de ezt takard is el rögtön egy nagyobb csattal.

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást